Starateljstvo

Uplakana Severina izjavila: Izgubila sam jedno dete, neću da izgubim i ovo!

Pevačica se i dalje bori sa bivšim mužemo oko starateljstva nad sinom
Šuška se
16:38h Autor:
Uplakana Severina izjavila: Izgubila sam jedno dete, neću da izgubim i ovo!
Foto: Printscreen/ Youtube/ Gospon Bezimeni

Pevačica Severina Kojić sinoć je gostovala na RTL te je za hrvatske medije pričala o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

"Mislim da sada nije vreme za ćutanje kao i svaka majka koja se bori za svoje dete za starateljstvo kažem da su institucije zakazale i da nisu radile svoj posao. Ja sam se stalno vodila time da je ćutanje zlato kako bih zaštitila dete, ali sada znam da moram progovoriti kako bih zaštitila sina," rekla je Severina na pitanje zašto je odlučila da javno progovori o sporu s bivšim suprugom Milanom Popovićem.

"Kada sam odlučila da zauvek odem iz te veze, a posle su mi objasnili da sam bila izložena psihičkom maltretiranju, tada mi je pretio da će mi zagorčati život. Da će uzeti predstavnika za štampu i da će u medijima pričati o meni. Mislila sam da je samo ljut, ali rekao mi je da će mi oduzeti dete i da smo u Americi da bi me zgazio," kazala je Severina te dodala kako Milan Popović "do 3 godine Aleksandrovog života" sina nije "video 18 meseci".

Severina očajna: Zbog odluke suda, digle su se sve žene Hrvatske!

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Apr 20, 2017 at 4:31am PDT

"Na sudu je rekao da je mislio da muškarac nije potreban sinu u toj prvoj godini života," rekla je Severina te dodala kako je Popović Aleksandra trebao nazvati i sinoć, ali nije. "Pričati o zajedničkom roditeljstvu, a ne učestvovati u njemu, to su dva para rukava," izjavila je Severina i dodala da je ona bila "dosadna majka" i slala je Popoviću poruke jer je propustio "prvi zub i prve korake".

"Nije stvar u tome hoću li ja ostati bez deteta, nego je stvar u tome hoće li dete ostati bez majke," rekla je Severina te se požalila na rad Centara za socijalni rad.

"Kada Milan Popović u jednom trenutku nije 13 dana vratio dete na moju adresu tada sam apelovala na Centar pa su mi rekli da sama odem po dete. A tada sam bila u situaciji da se nisam smela izlagati stresu jer sam išla na vantelesnu oplodnju. Otišla je moja mama, ali on joj nije hteo dati dete. Morala sam razgovarati s policijom. Tek kad su mu rekli da će podignuti kaznenu prijavu protiv njega onda ga je vratio. Naravno, zbog količine stresa sam izgubila dete, ali ovo ne nameravam izgubiti," kazala je Severina na ivici plača u intervju RTL Direktu.

Severina se pojavila prvi put od glasina da je trudna: Da li vidite stomačić? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs