Neviđena situacija

Posle glasina o ravodu i ljubavniku, Melanija napušta Trampovu kulu u Njujorku! (FOTO)

Prva dama Amerike sve ređe pojavljuje u društvu svog supruga
Šuška se
14:46h Autor:
Posle glasina o ravodu i ljubavniku, Melanija napušta Trampovu kulu u Njujorku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Melanija Tramp koja je nakon službenog preuzimanja dužnosti supruga Donalda Trampa ostala da sa sinom živi u Njujorku, seli se u Vašington, pa se tim porodičnim okupljanjem završava neviđena situacija u istoriji Sjedinjenih Država. Kako pišu američki mediji, bivša manekenka slovenskog porekla preseliće se iduće nedelje iz Trampovog tornja u Belu kuću koju je po njenom ukusu uredio stručnjak za unutrašnji dizajn, Tam Kanalikam.

Melanija je, službeno, ostala u Njujorku dok njen jedanaestogodišnji sin Baron ne završi školu. U novijoj istoriji SAD-a još se nije dogodilo da prva dama ostavi supruga da se sam useli u Belu kuću.

Njenim dolaskom par bi mogao steći ugled koji će više odgovarati američkoj tradiciji. Tramp je do sada, pišu mediji, dosta vremena provodio sam kod kuće. Ali uopšteno je mišljenje da to porodično okupljanje neće uticati na češće pojavljivanje prve dame u javnosti, budući da se ona svojevoljno povukla iz javnog života i retko je bila viđena uz supruga nakon njegovog stupanja na dužnost.

Venčanje Melanije i Donalda Trampa pre 12 godina: Mlada blistala, sve prštalo od luksuza! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ostavlja utisak da nije zainteresovana za aktivnosti prve dame", ocenila je književnica Dženife Veiner u komentaru za Njujork Tajms. U govoru tokom predizborne kampanje u Pensilvaniji rekla je da se želi uključiti u borbu protiv zlostavljanja dece, posebno na internetu, ali nije iznela detalje.

"Melanija Tramp se protiv zlostavljanja na internetu izborila jedino za sebe", komentarisao je Čeri Jakobus, koji radi na izradi strategije republikanske stranke, za časopis "Vanity Fair".

Ciljao je na Melanijinu tužbu protiv britanskog dnevnika Daily Maila koji je, bez dokaza, napisao da je 90-ih radila kao eskort dama. Sredinom aprila Melanija je na sudu dobila spor. Sajt se izvinio i isplatiti joj odštetu s kamatama.

Svet bruji, mediji tvrde: Razvode se Melanija i Donald Tramp!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pre selidbe Melanija priprema iznenađenje za supruga, a navodno je pozvala njegove pristalice da potpišu onlajn rođendansku čestitku za Donalda, koji će 14. juna napuniti 71 godinu.

"Treba mi vaša pomoć da to bude rođendan koji nikad neće zaboraviti. Naša slavlja uvek uključuju bliske prijatelje, a vi ste se dokazali kao verni prijatelji mom mužu kroz podršku njegove pozitivne vizije "Make America Great Again"", navodno piše u poruci.

To podseća na potez Mišel Obame, koja je sličnu stvar uradila 2010. godine, kad je uputila javnu čestitku svom suprugu Baraku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs