Šuška se

Miranda se udala za milijardera: Dok je ona slavila, evo šta je radio njen bivši muž!

Iako su mnogi očekivali da će na venčanju biti Mirandin bivši, Orlando Blum, on izvesno nije bio
Šuška se
01:24h Autor:
Miranda se udala za milijardera: Dok je ona slavila, evo šta je radio njen bivši muž!
Foto: Profimedia

Australijska manekenka Miranda Ker udala se proteklog vikenda. Po drugi put je stala na "ludi kamen". Dok je prvi put njen izbor bio glumac Orlando Blum, sada je zaveo jedan od najmlađih milijardera Evan Špigel, jedan od osnivača "Snepčeta".

Par se venčao godinu i po dana posle veridbe.

Supružnici su odlučili da venčanje bude tajno i intimno, na imanju Brentvudu, gde žive. Brak su sklopili pred 30 zvanica u svom porodičnom domu koji su kupili pre nepunih godinu dana i za koji je internet guru izdvojio oko 12 miliona dolara.

Pošto je venčanje bilo po mladoženjinoj želji bez paparaca i slikanja, u javnosti ne postoje informacije ko je bi na venčanju, kako je sve poršlo, ko je šta obukao ili da li je zabeležen neki sitan peh, gah...

Zna se da je sve ličilo na snimanje filma o Džejms Bondu, goste su prevozili džipovi sa zatamnjenim staklima, a ni oni nisu znali gde će ih odvesti.

Iako su mnogi očekivali da će na venčanju biti Mirandin bivši, Orlando Blum, on izvesno nije bio. Naime, o tome svedoče slike koje su nastale u subotu na kojima on sa svojim mezimcem i njihovim zajedničkim sinom Flinom šeta. U poseti kafiću ovoj družini priključio se i Mirandin otac Džon.

Upecala najmlađeg milijardera na svetu: Zbog njega se odrekla seksa do venčanja! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da podsetimo, Miranda i Orlando su se razveli 2013, a njihov odnos predstavljen je kao idiličan u javnosti. Orlando je nedavno izjavio da nije dobio pozivnicu za venčanje, a da je bio pozvan, svakako bi otišao na svadbu. Miranda i Evan u vezi su od 2015. godine, a manekenka iz braka sa Blumom ima sina Flina. Glumac je, sa druge stane, nakon razvoda, imao nekoliko afera, a njegova najozbiljnija veza bila je sa Keti Peri.

Ksenija (27) se udala za 35 godina starijeg milijardera: Na osude odgovara ovako! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs