Prešao sve granice

Menja žene kao čarape, stalno je pijan: Zbog skandaloznog ponašanja ne sme da viđa decu! (FOTO)

Dok je Kortni Krdašijan srećno pozirala i pokazivala javno ljubav prema svom novom i mlađem dečku, Disik je menjao atraktivne partnerke
Šuška se
20:58h Autor:
Menja žene kao čarape, stalno je pijan: Zbog skandaloznog ponašanja ne sme da viđa decu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Već vrapci na grani znaju da Skot Disik ne može da prestane sa alkoholisanjem, uzimanjem opijata, ali i menjanjem žena. Njegovoj bivšoj je dozlogrdilo takvo ponašanje.

Svetski mediji pratili su Sota tokom njegovog ludog provoda u Kanu. Boravila je tamo i njegova bivša partnerka Kortni Kardašijan, s kojom ima i troje dece. Dok je Kortni srećno pozirala i pokazivala javno ljubav prema svom novom i mlađem dečku, Disik je menjao atraktivne partnerke.

Takmiče se koja će izgledati seksepilnije: Sestre više ne znaju za meru! (FOTO)

Svakog dana pozirao je s novom ženom na bazenu, a u plejadi dama našle su i se i glumica Bela Torn, bivša devojka Kloe Bartoli, ali i manekenka Ela Ros. Provodi se sa ženama Skot, a navodno sve u inat bivšoj partnerki. Razočaran je jer je krenula dalje.

Ali, od novih informacija potpuno će pobesneti. Naime, Kortni je dosta njegovog pijanog divljanja, pa je odlučila da mu zabrani da viđa njihovu decu sve dok se ne otrezni od alkohola i raznih opijata, piše TMZ.

Prokletstvo najslavnijih starleta: Uništile svakog muškarca u njihovom životu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nije ovo prvi put da je Kortni zabranila Skotu da viđa decu. Kada je 2015. ozbiljno posrnuo, varao je i sve to radio javno, Kortni ga je stavila na listu nepoželjnih ljudi u svojoj zaštićenoj zajednici u kojoj živi. Tako mesec dana nije smeo da uđe ni u kvart u kojem mu žive deca.

Iako ga je više puta molila da prestane i da se sredi, Skotu očigledno nema pomoći. A slavna Kardašijanka u tom slučaju ne želi da mu daje decu na brigu i viđanje. Smatra da je u ovakvom stanju previše opasan za njih.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs