Vodi računa o svakom detalju

Kraljica Elizabeta može da radi šta hoće, ali jednu stvar 28 godina ne menja!

Jedna te ista rutina još od 1989. godine
Šuška se
23:32h Autor:
Kraljica Elizabeta može da radi šta hoće, ali jednu stvar 28 godina ne menja!
Foto: Reuters / Pool

Britanska kraljica Elizabeta II nedavno je proslavila 91. rođendan, a na tronu Ujedinjenog Kraljevstva već je 65 godina. I dok se o njenom stajlingu, navikama i zdravom režimu ishrane gotovo sve zna, javnost je manje upoznata s njenim bjuti rutinama. Kraljica je, naime, već 28 godina verna jednoj nijansi laka za nokte.

Kraljica Elizabeta dokazala je da ima vrlo specifičan ukus. Budući da obožava torbice s britanskim potpisom Launer, poseduje ih preko 200, ali u drugim bojama. Dan završava s čašom šampanjca i ne kreće na put bez svoje omiljene čokoladne torte.

Kraljica Elizabeta besna na unuka: Čarls je loš uzor, Vilijam je isti otac! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Zato, nije veliko iznenađenje da ima i posebne rituale što se tiče nege noktiju. Kraljica, naime, nosi samo jednu posebnu nijansu roze boje. Ballet Slippers je nežno "nude" roza nijansa laka koju biraju brojne poznate dame, mlade i blogerke.

Upravo toj nijansi laka kraljica Elizabeta verna još od 1989. godine. S obzirom da kraljica često nosi komplete u jarkim bojama, gotovo "nude" varijanta laka savršen je izbor budući da pristaje uz sve njene modne kombinacije.

Mislite da je britanskoj kraljevskoj porodici lako? Ove obaveze moraju da ispune svakodnevno! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs