Demantovala vest

Najlepši par se razvodi? Oglasila se besna Sofija Vergara! (FOTO)

Sofija je zbog ove naslovnice pobesnela, a koliko je bila ljuta govori činjenica da je urednika časopisa nazvala "idiotom"
Šuška se
00:06h Autor:
Najlepši par se razvodi? Oglasila se besna Sofija Vergara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedan od najlepših parova, supružnici Sofija Vergara i Džo Manganijelo, trenutno prolaze kroz pravu medijsku hajku. Razlog je sporna fotografija koja je pokrenula spekulacije o razvodu.

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 16. Апр 2017. у 2:37 PDT

Vest da se nakon više od godine dana braka skladan i srećan par suočava sa krizom, odjeknula je kao bomba.

Spekulacije je pokrenuo američki magazin koji je objavio da se Sofija razvodi, a kao razlog navodi se treća osoba. Oni su priču dokumentovali fotografijama, na kojima se vidi da Sofija ne nosi burmu na ruci.

Sofija je zbog ove naslovnice pobesnela, a koliko je bila ljuta govori činjenica da je urednika časopisa nazvala "idiotom".

Bolesna, isrcpljena, bez šminke: Slavnu lepoticu nikad niko nije video ovakvu! (FOTO)

Lepa glumica se putem društvene mreže obratila svojim fanovima, objasnivši da je prsten sa njene ruke uklonjen u fotošopu, kao i da je čovek sa kojim je ovaj list dovodi u vezu zapravo njen prijatelj i saradnik.

"Urednik ovog magazina je idiot. Ukoliko je želeo da kreira lažnu vest tako što mi je ''uklonio'' prsten, prvo je trebalo da se uveri da je on uklonjen sa svih ostalih fotografija koje su nastale te noći u Rimu, a na kojima ga ja nosim na ruci. Usput... Čovek o kojem piše je moj prijatelj, producent filma ''Bent'' koji sam snimala u Rimu i koji je nedelju dana kasnije u mojoj kući proveo Vaskrs", saopštila je Vergara na Instagramu.

Pevačica (48) u tesnoj haljini šokirala javnost: Koža, dijamanti i srebrni lanci! (FOTO)

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 29. Апр 2017. у 7:10 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs