Vidite li šta je čudno

Kraljevska porodica obmanjivala narod: Fotografije Čarlsa i Dajane krile veliku tajnu! (FOTO)

Neupućenima slika izgleda beznačajno - poziranje zaljubljenog para za mase u zagrljaju
Šuška se
20:50h Autor:
Kraljevska porodica obmanjivala narod: Fotografije Čarlsa i Dajane krile veliku tajnu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre nekoliko dana na Tviteru se pojavila vrlo stara poštanska marka Ujedinjenog kraljevstva s prikazom Čarlsa i Dajane iz 1981. Iako motiv članova kraljevske porodice na markicama nije neobičan, već je praksa monarhije, fotografija mladog bračnog para u najmanju ruku je čudna.

Neupućenima slika izgleda beznačajno - poziranje zaljubljenog para za mase u zagrljaju. Ali, očigledno je da se njome želeo postići utisak krhkosti pojave princeze Dajane, kao i "kraljevske" veličine princa Čarlsa. Kako to?

Šokantan intervju lejdi Dajane, predosećala šta joj se sprema: Nikada neću biti kraljica! (VIDEO)

<\/div>

Naime, njih su oboje bili iste visine, a na fotografiji je Čarls bar za glavu viši od svoje bolje polovine. To nije jedini takav prikaz i dokaz je namernog obmanjivanja, pre svega bezrazložnog, smešnog i beskorisnog, smatraju Tviteraši. U čemu je caka, ili je reč o seksizmu, ili je princ Čarls nosio štikle?

Naime, i prince Čarls i princeza Dajana su bili apsolutno iste visine - s tačno 178 centimetara. To se, naravno, menjalo u Dajaninu korist ako bi ona nosila štikle, ali čovek to nikad ne bi pogodio da je video samo njihove portrete.

Koliko je Čarls bio nesiguran zbog toga, svedoči činjenica da se Dajana za vreme braka i pojavljivanja s njim najčešće odlučivala za baletanke. Tek je nakon razvoda mogla bez griže savesti da nosi toliko omiljene visoke potpetice.

Isplivala preljubnička afera princa Čarlsa: Ponižena Kamila besni, hoće da mu se osveti!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs