Život na visokoj nozi

Razmažena i nekulturna, a zgrće milione: Modni svet je ipak najviše prezire zbog ovog! (FOTO)

Ona je tipičan dokaz da imućna porodica može da ostvari tvoje najveće snove čak i ako nisi dorastao njima
Šuška se
09:26h Autor:
Razmažena i nekulturna, a zgrće milione: Modni svet je ipak najviše prezire zbog ovog! (FOTO)
Foto: Profimedia

Milioni obožavaoca, milioni na računu, slavne prijateljice, druženje s brojnim slavnim dizajnerima, urednicima i svetskim facama, donedavno i slavni dečko - izgleda da ova devojka živi život kao u bajci.

Ljudi ili je vole ili mrze - ravnodušnih nema.

Ona je rođena 9. oktobra 1996. godine u Los Anđelesu, a njeno ime je Izabela Khair Hadid. Međutim, celi svet je zna kao Belu Hadid, danas 20-godišnju manekenku, koja je prisutna apsolutno svugde.

Bez obzira na bogatstvo koje zgrće bez razmišljanja, na prijatelje koji je okružuju, mnogi u svetu biznisa smatraju kako mesto na kojem je nije ona zaslužila, kao ni njena sestra Džidži.

Mnogi smatruju da ove dve devojke za svoju slavu mogu da zahvale samo majci, bivšoj manekenki i rijaliti zvezdi Jolandi Hadid, ali i Džidžinoj bivšoj vezi s popularnim tin pevačem Simpsonom, koji je dobro "promovisao" manekenku. Ali, činjenica jest kako je plavokosa Džidži uvek bila nekako cenjenija i omiljenija nego Bela, za koju nije tajna da se malo "doradila", kako bi izgledala bolje. Tako je Bela potpuno promenila nos, a tada kreće njen uspon.

Malo ko bi se usudio da ovo obuče: Golo izdanje zgodne manekenke! (FOTO)

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jan 26, 2017 at 12:12pm PST

Tamnokosa manekenka od 2014. godine radi za poznatu agenciju IMG, iako se manekenstvom bavi od svoje 16. godine. Ali, nećemo pogrešiti ako kažemo kako je tek prošle godine Bela počela da dobija ozbiljniju pažnju javnosti, koja je sve dotad bila na njenoj sestri.

U to vrijeme saznalo se i za njenu vezu s popularnim pevačem The Weekndom, koji ju je dodatno činio poznatom, a do kraja prošle godine, Bela je već osvojila titulu nove Viktorija Sikret anđelice, što je prestižna titula u manekenskom svetu te nema devojke koja bi je odbila. Tada je i prekinula svoju dvogodišnju vezu, ali susret s bivšim nije mogla izbeći, jer je on nastupao na istom šou.

Iako se par zaljubljeno gledao, izgleda da je sve to bila dobra gluma, jer se šuška kako je u to vreme on već bio u vezi sa Selenom Gomez, koja je inače bila Belina dobra poznanica. Ali, pre nego je manekenka počela da nervira javnost svojim detinjastim ponašanjem, mnogi su komentarisali kako ima loše hodanje na Viktorija Sikret pisti i neku vrstu mlakoće, čime su šuškanja o tome kako definitivno nije zaslužila tu titulu postala još glasnija.

Senzacija na crvenom tepihu: Potpuno gola ispod haljine od crvene svile! (FOTO)

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jan 24, 2017 at 2:29pm PST

Činjenica jest kako su ona, Džidži i njihova najbolja prijateljica Kendal Džener zvezde društvenih mreža, s milionima sledbenika, a svaka njihova pojava izazove veliki interes. Znala ona hodati ili ne, Bela je Bela, a izgleda kako moda odavno više nije samo moda. Tako Bela može provocirati svog bivšeg dečka pokazivanjem srednjeg prsta na Instagramu, ali biće više njenih zaluđenih obožavatelja, nego onih koji će smatrati da se ne ponaša damski, a njezin potez odmah će preneti svi mediji te okomiti se na novopečene golupčiće, koji su joj se "nalazili iza leđa".

Jedan dan joj promenio život iz korena: Kako je beskućnica postala svetska faca! (FOTO)

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jan 13, 2017 at 10:49pm PST

Takva je Bela Instagram zvezda, a sada zamislite koliko njenih obožavatelja kupuje proizvode, koji dotična reklamira. Kako god bilo, za manekenku je 2017. godina počela sjajno, ako zanemarimo ljubavne probleme. Sve je traženija i popularnija, a postala je i modna ikona, zbog čega uskoro izbacuje i vlastitu modnu liniju. Njene kreacije u međuvremenu su postale provokativnije, što dodatno privlači pažnju, a njene gole grudi odavno su prestale biti senzacionalna vest.

Bela i Džidži imaju i brata Anvara, koji je takođe model te dve polusestre pa nam tek ostaje da vidimo šta će sledeće da urade...

Ima 61 godinu, a kožu nežnu i glatku kao devojka: Neguje se najjednostavnijim preparatom na svetu!

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jan 11, 2017 at 8:35am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs