Borba na sudu

Ima mentalnu bolest, lekove meša sa alkoholom: Teške optužbe bivšeg muža slavne glumice! (FOTO)

Vezu su okončali u aprilu 2014. godine, a trenutno se Uma Turman i Arpad Buson bore za starateljstvo nad devojčicom
Šuška se
10:24h Autor:
Ima mentalnu bolest, lekove meša sa alkoholom: Teške optužbe bivšeg muža slavne glumice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uma Turman je sedam je godina bila u turbulentnoj vezi s francuskim milijarderom Arpadom Busonom s kojim je dobila četvorogodišnju ćerku Lunu. Vezu su okončali u aprilu 2014. godine, a trenutno se bore za starateljstvo nad devojčicom, a kako piše Daily Mail, biće to po svemu sudeći poprilično teška sudska bitka.

Naime, Buson je u petak na sudu izjavio da Uma boluje od teške mentalne bolesti te da lekove meša s alkoholom. Nabrojao je i koje lekove tačno glumica koristi za lečenje teskobe, depresije i nesanice.

Izjavio je i da je njihova Luna začeta u vreme kad se glumica svim silama trudila da zadrži milion dolara vredan prsten koji joj je poklonio. Advokat milijardera kritikovao je i vrtić u koji ide Luna, čija je cena 25 hiljada dolara godišnje, a tvrdi da su deca tamo prljava i neugledna.

Ali, lekar koji je ispitao Umu zaključio je da glumica ima blagi poremećaj pažnje, da pati od hiperaktivnosti, blage smetnje kod pamćenja, ali da nema poremećaj ličnosti. Sudski veštak za psihologiju Sara Vajs izjavila je i da bi cela situacija trebalo da se što pre razreši jer, kako je rekla, malena Luna već pokazuje znakove anksioznosti.

Uma i Buson ne slažu se ni kad je u pitanju obrazovanje njihove ćerke.

Uma Turman se zapustila: Izdale je godine i telo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Turman je majka i sina Levona i ćerke Maje koje je dobila s bivšim suprugom Itanom Houkom, a dve godine je bila udata i za Gerija Oldmana. Buson s bivšim australijskim supermodelom El Mekfirson ima dva sina, Arpada i Aurelijusa.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs