Razbojnici na delu

Opljačkana Cakana: Lopovi su mi odneli sve iz kuće!

Pevačici Dragici Radosavljević Cakani i njenom suprugu, advokatu Nebojši Negiću, lopovi su upali u kuću u Sremčici i pokupili skoro sve, a samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra
Šuška se
00:16h Autor:
Opljačkana Cakana: Lopovi su mi odneli sve iz kuće!
Foto: Kurir

Pevačica Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić su opljačkani. Dok su u nedelju popodne šetali psa, rodezijskog ridžbeka, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari.

“Odneli su skoro sve – nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godina skupljali. Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život!”, izjavila je uznemireno Cakana.

”Lopovi su ušli u kuću sa zadnje strane dvorišta, kroz jedan mali prozor koji su razvalili. Taj deo očigledno nismo dovoljno pokrili kamerama. Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim u moju i sve ostale prostorije”, dodala je ona.

I dok su pevačica i advokat opušteno ispijali kafu nedaleko od kuće u pauzi šetnje, ni slutili nisu da po njihovom domu tumaraju razbojnici, koji su u jastučnicama iznosili stvari. Kad su se njih dvoje vratili u kuću, naišli su na haos.

“Ne možete da zamislite kako sam se osećala! Šta bi bilo da smo naišli u trenutku dok se to dešavalo! Pored toga što smo sad bukvalno svaki ćošak pokrili kamerama, ovih dana nam stiže i oružje, tako da pucam na svaku nepoznatu osobu koja mi se približi kući! Ubijam ga ili ga u najmanju ruku ranjavam! Eto tako”, besno je rekla Cakana.

A, spisak ukradenih vrednosti i više o ovom događaju pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs