Zbog njega joj klecaju kolena

Rijana u vezi sa bivšim dečkom iz njenog spota?

Pevačica sa Barbadosa obožava njegov akcenat, a on je oduševljen što su ponovo u kontaktu, od kada je bio u Hong Kongu da bi promovisao njenu novu modnu kolekciju
Šuška se
08:52h
Rijana u vezi sa bivšim dečkom iz njenog spota?
Foto: Beta

Holivudski mediji navode da je Rijana (Rihanna) obnovila romasnu sa svojim bivšim dečkom Dadlijem, koji se pojavio u njenom spotu We found love. Pop pevačica, koja je poznata po svojoj dugogodišnjoj i burnoj vezi sa reperom Krisom Braunom (Chris Brown), obnovila je ljubav sa britanskim manekenom, sa kojim je bila u vezi 2011. godine.U videu za ovu pesmu, Rijana mu sedi u krilu u kolima, grli se sa njim u kadi i razmenjuju nežnosti na livadi.

"Rijana i Dadli su se jako sviđali jedno drugom dok su bili par pre nekoliko godina. Bilo im je jako lepo u vezi, a nakon svega ostali su u dobrim odnosima. Raskinuli su zbog čestih putovanja. Ipak, za njih nije bilo ništa lakše nego da se pomire i otpočnu romansu iznova. Ni Rijana ni Dadli ne traže ništa ozbiljno od ove veze, ali povezanost između njih i dalje postoji", rekao je izvor za magazin The Sun.

Dvadesetpetogodišnja pop zvezda sa Barbadosa je svojevremeno rekla da obožava Dadlijev akcenat i da joj je on oduvek slaba tačka čak i nakon raskida.

"Klecaju joj kolena zbog njega, luda je za njegovim akcentom a o njemu ima da kaže sve najbolje. I nakon raskida, njemu je ostavila otvorena vrata", dodao je izvor.

Privlačnost je uzvraćena budući da Dadli oseća isto prema njoj. On je, naime, otputovao iz Londona u Hong Kong kako bi promovisao njenu novu modnu kolekciju tamo, a nada se da će je videti kada se ona vrati u Veliku Britaniju.

"Nema sumnje da je i on sluđen njome. Uvek se s nežnošću priseća vremena koje su proveli zajedno i raduje se što je sa njom ponovo u kontaktu i što su se stvari vratile na staro dok je boravila u njegovoj domovini".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs