Nasilničko ponašanje Cecinog zeta

Uhapšen dečko Anastasije Ražnatović: Kostadin Terzić pretukao čuvara!

Njih dvoje su sa još nekoliko prijatelja izašli iz diskoteke u Budvi, nakon čega je Kostadin počeo da lupa po metalnoj ogradi gradilišta i da bije čuvara
Šuška se
00:22h Autor:
Uhapšen dečko Anastasije Ražnatović: Kostadin Terzić pretukao čuvara!
Foto: Instagram Printscreen / Raznatovicanastasija

Budvanska policija uhapsila je Beograđanina Kostadina Terzića (24) jer je sinoć vraćajući se iz provoda premlatio stražara na gradilištu jedne zgrade u centru Budve, saznaje Kurir.

Sin generalnog direktora Crvene Zvedze Zvezdana Terzića, oko četiri sata ujutro, nakon što je sa svojom dugodišnjom devojkom Anastasijom Ražnatović, ćerkom folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog vođe Srpske dobrovoljačle garde Željka Ražnatovića Arkana i još nekoliko drugara izašao iz diskoteke, počeo je da lupa po metalnoj ogradi gradilišta.

Skupoceni pokloni, koverte sa parama: Gosti nisu štedeli za Anastasijin rođendan!

Izašao je noćni čuvar i zamolio ih da prestanu, ali su oni počeli da ga vređaju, a Terzić ga je nekoliko puta udario. Maltretiranje stražara prekinuli su pripadnici budvanske policije, koji su priveli Terzića.

On je zadržan u stanicu policije i uz krivičnu prijavu priveden tužiocu, koji je predložio pritvor, stavljajući mu na teret krivično delo nasilničko ponašanje. Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je u prisustvu branioca Terzića, i pustio ga da se brani sa slobode, uz odobrenu kauciju od 6.000 evra.

Ceca otkrila: Ovu pesmu sam posvetila svojoj deci! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs