Neverovatno

Kejt zabranila Kamili da viđa Džordža i Šarlot: Vojvotkinja ljubomorna na mališane! (FOTO)

Kamila nije uspela da se izbori za naklonost naroda, a mali princ i princeza još više su je gurnuli u drugi plan. Zato je ljubomorna i povređen joj je ego, pišu Englezi
Šuška se
14:18h Autor:
Kejt zabranila Kamili da viđa Džordža i Šarlot: Vojvotkinja ljubomorna na mališane! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otkad su se rodili, princ Džordž (2) i njegova 11-mesečna sestra Šarlot su trn u oku Kamili Parker (68). Vojvotkinju od Kornvola i suprugu princa Čarlsa (67) mališani navodno previše podsećaju na pokojnu princezu Dajanu zbog čega se Kamila kraj njih ne oseća prijatno.

Slavni glumac o princezi Dajani: Te noći bio sam njen princ na belom konju! (FOTO)

Animozitet su primetili i princ Vilijam (33) i Kejt Midlton (34), pa navodno ne žele da "baka" bude s decom bez nadzora.

"Kamila sme da ih viđa samo ako je sa suprugom Čarlsom", kaže izvor blizak engleskoj kraljevskoj porodici. Vojvotkinja od Kornvola se navodno sve češće svađa sa suprugom, jer Čarls zbog ljubavi prema unucima uvek stane na Kejtinu stranu, a Kamilu ignoriše.

Princ Čarls i Tito davne 1978: Ovako je izgledao njihov susret! (VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Što više vremena provodi s Džordžom i Šarlot, to je manje sa suprugom i nije čudno što Kamila besni", pišu engleski mediji. Ona nije bila oduševljena ni nakon što su Vilijam i Kejt princezi Šarlot osim imena Elizabet, po kraljici prabaki, dali i srednje ime Dajana, po pokojnoj baki, s kojom je princ Čarls bio u braku.

"Kamila nije uspela da se izbori za naklonost naroda, a mali princ i princeza još više su je gurnuli u drugi plan. Zato je ljubomorna i povređen joj je ego", pišu Englezi.

Vilijam ostavio Kejt i decu i to za Uskrs: Preče mu venčanje bivše devojke! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs