Obostrane simpatije

Nina Badrić bacila oko na srpskog glumca: Ne smeta joj što je mlađi! (FOTO)

Volim Ninu Badrić, lepa je žena i volim da slušam njenu muziku, rekao je uspešni srpski glumac
Šuška se
22:54h Autor:
Nina Badrić bacila oko na srpskog glumca: Ne smeta joj što je mlađi! (FOTO)
Foto: Instagram / Badrich

Nina Badrić (43) odlepila je za Vukom Kostićem (36), koga je počela da muva preko njegove drugarice i koleginice s klase Kaline Kovačević!

Pevačica i glumac odlično se poznaju, ali Nina je odlučila da napravi korak dalje. S obzirom na to da Vuk nema profile na društvenim mrežama, na kojima je Badrićeva veoma aktivna, jedva je dočekala da njegova koleginica Kalina na Instagramu objavi fotografiju s Kostićem, ispod koje mu je poslala poljupce.

Razvodi se Kalina Kovačević: Kraj braka uoči 5. godišnjice

"Vuk Kostić, s kojim je uvek veselo i zabavno! Rođeni na isti dan, bavimo se istim poslom, studirali kod iste profesorke, radimo u istom pozorištu na istim predstavama, serijama, filmovima... Brat moj!" napisala je glumica, a oduševljena pevačica je dodala:

"Puse i tebi i Vuku!"

Kako saznajemo, Vuk je veliki Ninin fan i redovno ide na njene nastupe u Beogradu. Jednom prilikom, kad je pevačica imala koncert u "Sava centru", glumac je iz prvog reda na sav glas vikao: "Nina, volim te!"

Sandra Meljničenko i Nina Badrić bez šminke: Prijateljice uživaju na zimovanju! (FOTO)

Pozvali smo glumca, koji je nedavno raskinuo s koleginicom Jelisavetom Orašanin, da nam prokomentariše odnos s hrvatskom pevačicom.

"Volim Ninu Badrić, išao sam na njene koncerte. Nemam društvene mreže i nisam to video. Nema muvanja između nas dvoje. Samo drugarski me je pozdravila. Lepa je žena i volim da slušam njenu muziku", rekao je Vuk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs