Zahtevaju samo najbolje

Salma Hajek i njen muž traže vilu sa bazenom u Beogradu

Za potrebe snimanja filma Džoija Linča, meskička glumica odbija apartman u hotelu, već želi da napravi svoj mali raj u srpskoj prestonici
Šuška se
16:52h Autor: ,
Salma Hajek i njen muž traže vilu sa bazenom u Beogradu
Foto: Reuters
1 / 3 Foto: Nemanja Pančić

Meksička zvezda Salma Hajek (Salma Hayek), koja snima film u srpskoj prestonici i njen suprug milioner, Fransoa Anri Pino (François-Henri Pinault) zahtevali su samo najbolje tokom boravka u Beogradu. Zvezda filma Eveli će u vili sa bazenom provesti mesec dana, a društvo će joj pratiti ćerka Valentina.

"Anri Pino je na miran način odmah po dolasku u Beograd tražio bolje uslove od onih koji su bili obezbeđeni za Salmu Hajek, petogodišnju ćerku Valentinu, i njenu dadilju, a to je podrazumevalo obavezno preseljenje iz hotelskog apartmana iz centra grada na neko mirnije mesto, odnosno kuću koja će biti svetla, da ima veliko dvorište i bazen. Tražio je da uz Salmu i devojčicu uvek bude obezbeđenje, čak i u restoranu i u šetnji gradom, ukoliko se odluče da obiđu grad", rekao je izvor blizak produkciji.

Snimanje Salminih scena počeće za nekoliko dana, a većinu uloga tumače glumci iz Japana. U filmu Eveli, akcionom trileru, radnja se odvija u stanu u kojem se Salma brani od ubice kog šalje njen bivši muž. On je mafijaški bos koji je samo želi da vidi leš svoje drage.

Istovremeno, Salma je na iznajmljivanje stavila svoju vilu u Holivudu, te ukoliko imate 9.500 dolara možete provesti mesec dana u kraju u kom su vam prve komšije Metju Peri (Matthew Perry) iz Prijatelja i bračni par Rajan Rejnolds (Ryan Raynolds) i Blejk Lajvli (Blake Lively).

Čini se da Pino zaista čini sve kako bi njegova zgodna supruga zaboravila na to da ima vanbračno dete sa Lindom Evanđelistom (Linda Evangelista), sa kojom je imao vezu pre rođenja deteta sa Hajekovom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs