Pročitajte

Koga Ceca preporučuje za ulogu Arkana: Samo jedna osoba može da odglumi njega!

Pevačica je iznenađena vešću da se snima film o njenom pokojnom suprugu, a u njegovoj ulozi bi volela da vidi ovog glumca
Šuška se
00:54h Autor:
Koga Ceca preporučuje za ulogu Arkana: Samo jedna osoba može da odglumi njega!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vest da Amerikanci snimaju film Tigrov skok inspirisan životom Željka Ražnatovića Arkana odjeknula je kao bomba, a iznenadila je i Cecu Ražnatović.

Ceca kaže da bi najviše volela da njenog pokojnog muža glumi Vuk Kostić.

"Vuk je moj prijatelj i dobro se poznajemo. Mislim da bio on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentova i sigurno bi mu ta uloga legla," rekla je Ceca i dodala da veruje da bi od se od starijih glumac najbolje snašao Branislav Lečić.

"Poznavao je Željka, družili su se, pa bi mu sa te strane bilo lakše, a i sada je u tim godinama koje je imao moj pokojni muž kada smo se upoznali," kaže Ceca, koja je prokomentarisala i činjenicu da bi nju trebalo da tumači lepa glumica Eva Mendez.

Snima se film o Arkanu, a nećete verovati ko će glumiti Cecu Ražnatović!

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Eva Mendez izgleda fenomenalno, ona je jedna rasna žena, ali ja nemam baš takve obline. Ipak, ne bunim se. Ne znam da li ume da peva, ali i to nije problem. Sve će oni to rešiti plejbekovima. Ipak, kada bi dali Bred Pitu ulogu Arkana, onda bih ja pristala da glumim samu sebe," rekla je Ražnatovićeva i istakla da nije oduševljena zbog snimanja tog filma.

"Ja sam vam pričala koji glumci bi najbolje glumili Željka da je reč o nekom realnom filmu, istinitom. Čim sam čula da se taj film, navodno o mom mužu, snima u američkoj produkciji, znala sam da ne može imati pozitivnu konotaciju. Mrtva usta ne govore, pa onda mogu da pišu knjige i snimaju filmove na osnovu rekla-kazala. Promovišu film na konto njegovog imena, a ograđuju se da nije biografski, već da im je Željko bio samo inspiracija. Zato mogu da rade šta hoće."

Zauvek uz prijateljicu: Ceca platila Isidori Bjelici lečenje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs