pogledajte

RAZVEO SE OD PRVE ŽENE NAKON 33 GODINE BRAKA: Ova slika je dokaz da je Momčilo Bajagić Bajaga ponovo u ljubavi

Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, šokirao je javnost pre dve godine kada se u tajnosti razveo od svoje supruge Emilije i to nakon 33 godine braka.

Šuška se
Autor:
RAZVEO SE OD PRVE ŽENE NAKON 33 GODINE BRAKA: Ova slika je dokaz da je Momčilo Bajagić Bajaga ponovo u ljubavi
Foto: Kurir, Kurir / Marina Lopičić

Momčilo Bajagić Bajaga oduvek je uspešno čuvao svoj privatni život daleko od očiju javnosti pa se tako na raznim događajima retko pojavljivao sa sada bivšom suprugom. Živeli su dosta povučeno, o njihovom braku se nikada nije pričalo, a njihov razvod je onda pre dve godine šokirao javnost.

Ali sada je uslikan s misterioznom crnkom za koju mediji tvrde da je njegova nova devojka. Priča se da se poznati muzičar već preselio kod nove devojke, i koja je navodno žena sličnih godina kao i on.

Podsetimo se, Bajaga je svojoj bivšoj supruzi posvetio puno svojih pesama. On i Emilija pre nego što su se venčali, bili su sedam godina u vezi, a njihova ljubavna priča počela je u jednom autobusu.

- U busu sam je prvi put pitao bi li želela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je ohladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je bezveze. Tek posle nekoliko meseci smo prohodali - ispričao je jednom pevač.

Venčali su se 1989. godine, a već 1990. godine su dobili sina Marka, a 1998. ćerku Anđelu. Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je i deda jer je njegov sin dobio svoje prvo dete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs