ŠUŠKA SE

PSIHIČKO ZDRAVLJE PRINCA ČARLSA NARUŠENO: Prestolonaslednik doživeo nervni slom, OVO je razlog? (FOTO)

Nema kraja turbulentnim događajima u kraljevskoj porodici

Šuška se
14:15h Autor:
PSIHIČKO ZDRAVLJE PRINCA ČARLSA NARUŠENO: Prestolonaslednik doživeo nervni slom, OVO je razlog? (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Čarls je navodno doživeo nerni slom, a razlog su princ Hari i Megan Markl. Kako piše National Enquirer, 72-godišnji prestolonaslednik na sve načine pokušava da zadrži osmeh na licu i u javnosti ne pokaže koliko mu je teško.

Navodno, na njegovo mentalno zdravlje su veliki uticaj imali postupci "odbeglog para". Pritisak je bio veliki, pa je tako izvor za spomenuti magazin ispričao kako je princu od Velsa nedavno dijagnostifikovana i depresija.

"Jednostavno više nije mogao da se nosi sa brutalnim napadima i mržnjom koju su Hari i Megan širili poslednjih meseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili i njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. Čarls im to nikad neće oprostiti", ispričao je izvor i dodao da je njegova supriga Kamila, odmah konsultovala lekare kako se njegovo stanje ne bi pogoršalo.

Princ Čarls
foto: Profimedia

National Enquirer navodi i kako je Čarls sada u procesu lečenja i uči kako da se nosi da besom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret sa mlađim sinom koji je proveo u domovini nedelju dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Dajani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs