ŠUŠKA SE

GDE JE NESTAO TRUDNIČKI STOMAK MEGAN MARKL: Na najnovijem videu, Megan nije trudna?! (VIDEO)

Hari najavljuje svoj novi projekat, a Megan ga prati. Ali tu je nešto čudno. Ovaj put Megan nema trudnički stomak, iako bi trebalo da se porodi na leto

Šuška se
12:22h Autor:
GDE JE NESTAO TRUDNIČKI STOMAK MEGAN MARKL: Na najnovijem videu, Megan nije trudna?! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, 39-godišnja Megan Markl, trebalo bi da ovog leta rodi svoje drugo dete, ćeru čiji je dolazak najavila u intervjuu kod Opre Vinfri. Upravo sa 67-godišnjom medijskom zvezdom i jednom od uticajnijih žena na svetu, princ Hari snima emisiju o mentalnom zdravlju 'The Me You Can't See', čije će prvo premijerno prikazivanje biti na televizijskoj mreži Apple TV+.

Princ u stvaranju emisije učestvuje kao jedan od kreatora i izvršni producent, a emitiranje neće biti besplatno. Tim povodom na Instagram stranici "Archewell_hm" objavljena je video snimak nasmejanih Megan i Harija koji su najavili seriju emisija o mentalnom zdravlju, ali ono što je mnoge zaintrigiralo jeste nedostatak trudničkog stomaka kod Megan Markl. "Nije više trudna?", "Gde joj je stomak?", tek je deo komentara njihovih pratilaca.

"Šta se dogodilo s stomakom Megan Markl? Prošli put kad se pojavila pred malim ekranima u crvenoj haljini trudnički stomak je bio mnogo veći?", upitala je jedna obožavateljka.

Megan Markl
foto: Profimedia

Ubrzo se na njen komentar nadovezala druga, pretpostavljajući kako je reč o starijim snimcima iz 2020. godine, a treća je potvrdila njena nagađanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs