Preljubnice

I one su varale svoje muževe: Madona, Dženifer Lopez i Meg Rajan

One su veoma popularne i veoma uspešne, ali nisu mogle da se skrase u braku te su sreću tražile u ljubavnicima
Šuška se
22:26h Autor:
I one su varale svoje muževe: Madona, Dženifer Lopez i Meg Rajan
Foto: Reuters

Većina nas titulu švalera obično nameću muškarcima, a šta je sa ženama? Mislite da one ne varaju? Kao i u našem okruženju, tako i u Holivudu ima poznatih žena koje nisu ostale verne svojim partnerima.

Predstavljamo vam najpoznatije obelodanjene primere.

Meg Rajan

U toku braka sa Denisom Kvejdom, 2000. godine, ova lepotica imala je kratku aferu sa Raselom Krouom. Nakon što je to stiglo u javnost, oni su se razveli, a ona je nastavila vezu sa Raselom narednih godinu dana.

Ketrin Mekfi

Glumica i pevačica relativno skoro je postala član varalačkog klana. Prošle godine je uhvaćena kako se ljubi sa oženjenim rediteljem serije Smeš, sa kojim je sarađivala. Navodno, u to vreme je bila razdvojena od svog muža Nika Kokaksa, kako bi radili na popravljanju svog braka. To je nije zaustavilo da se zbliži sa rediteljem, a nedavno je viđena sa Nikom sa kojim je ostala u braku, ali I dalje rade na svojoj vezi.

Kris Džener

Kao prava Kardašijan žena, Kris je u svojoj knjizi priznala da je svog prvog muža, Roberta Kardašijan prevarila.

- Zvao se Rajan (veruje se da je to lažno ime za njenog ljubavnika, Toda Vatermana) i bio je producent. Vodili smo ljubav svugde, sve vreme. Kada si veoma mlad, radiš puno glupih stvari. To što sam varala muža je verovatno jedno od najvećih kajanja u mom životu - otkrila je ona.

Madona

Još dok je bila u braku sa Gajem Ričijem, imala je aferu sa poznatim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom. Iako su oboje negirali to, bivša Rodrigezova žena rekla je kako je kod njega našla ljubavno pismo upućeno Madoni. I pored svega toga, Gaj Riči tvrdi da je uživao u braku sa njom.

Princeza Dajana

Ona je otvoreno priznala da je pet godina bila u vezi sa izvesnim Džejmsom Hjuitom, paralelno dok je bila u braku sa princom Čarlsom. Međutim, ni njen muž joj nije ostao dužan. On je bio u vezi sa Kamilom, sa kojom je i dan danas, a za princezu su kružile glasine da je pored Džejmsa imala još dva muškarca sa kojima se viđala dok je bila u braku.

Dženifer Lopez

Tokom cele njene karijere prate je glasine o prevarama. Otac njenog drugog muža, Krisa Džada, rekao je medijima da je ona varala njegovorg sina sa Benom Aflekom. Nakon što se ovaj devetomesečni brak završio, Dženifer je zaista počela da se zabavlja sa Aflekom. Kasnije se takođe šuškalo da vara Marka Antonija sa trenutno aktuelnim dečkom, Kasperom Smartom. Da sve bude još gore, sad se priča da Kaspera vara sa Markom!

Tori Speling

Dok je bila u braku, Tori je upoznala MekDermota, koji je takođe bio u braku. Međutim, oboje su se zaljubili, razveli i stupili u zajednički brak. Danas imaju četvoro dece.

Vupi Goldberg

Ona je varala, a nikada se nije kajala zog toga, otvoreno je pričala o svemu, ali nikada nije navela kog je muža prevarila.

- Uradila sam to pet ili šest puta. Da, imala sam seks naokolo dok sam bila u braku. I ja sam pravila greške. To se dešava ponekad - rekla je ona svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs