Srećan i zaljubljen

Iako izgledaju kao otac i kćerka, njega to ne brine: Glumac ponosno šeta sa 34 godine mlađom devojkom! (FOTO)

Slavni glumac nastavio trend svojih kolega

Šuška se
Autor:
Iako izgledaju kao otac i kćerka, njega to ne brine: Glumac ponosno šeta sa 34 godine mlađom devojkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Legendarni glumac i producent u aprilu je završio u bolnici nakon što je otkriveno da je zaražen koronavirusom, ali danas Mel Gibson pokazuje da se dobro opravio. Sa svojom je dugogodišnjom mlađom partnerkom viđen je u omiljenom okupljalištu bogatih i slavnih.

Paparaci su ulovili Mela Gibsona u opuštenoj šetnji Malibuom do bara na plaži koji je već godinama mesto okupljališta bogatih i slavnih.

Ovaj 65-godišnjak je pokazao svima kako se dobro oporavio nakon što mu je krajem aprila dijagnostikovan koronavirus te je nedelju dana proveo u bolnici, a potom neko vreme bio u samoizolaciji. Zvezda brojnih holivudskih filmova nije se u šetnji se nije libio pokazati koliko je vezan za svoju 34 godine mlađu partnerku Rosalind Ros.

Par je zajedno već šest godina, a 2017. dobili su sina Larsa. Gibsonu je to deveto dete, a mladoj Rosalind prvo. Vitka brineta, poput svog odabranika, za opušten je dan uz more odabrala vrlo opušten stajling. Obukla je lagane crne pantalone nalik trenirci te široku maslinastu majicu.

Partneri su se uskladili kačkete na glavi. Iako nikada nije bio pričljiv o svojoj novoj ljubavi i velikoj razlici u godinama među njima, Gibson je jednom prilikom sve ućutkao rečenicom: "Niko sam ne odlučuje u koga će se zaljubiti i ko će se ušetati u njegov život."

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs