Kraj braka

Žele da usvoje dete kako bi spasile brak: Više ne biraju mesto i vreme za svađu. Razvod sve bliži!

Izolacija zbog pandemije uslovila da se osećaju još daljom jedna od druge

Šuška se
Autor:
Žele da usvoje dete kako bi spasile brak: Više ne biraju mesto i vreme za svađu. Razvod sve bliži!
Foto: Profimedia

Iako su pre par meseci objavile da planiraju da usvoje dete, američka komičarka, voditeljka, glumica, pisac i producent, Elen Dedženeres i njena supruga Porša De Rosi počele su se žestoko da se svađaju, piše Entertainemt times.

Popularna američka komičarka koja već godinama vodi jedan od najpoznatiji emisija na svetu, navodno se požalila na brak sa suprugom navodeći kako su na samoj ivici da se razvedu. Nakon 11 godina najpoznatijeg gej braka došlo je do kraha ljubavi i sve više neslaganja.

Novi emocionalni slom doživela je supruga Porša koji je usledio "morem suza". Žali se da ne može više podneti konstantno plakanje zbog supruge Elen, te da je sa njom nemoguće komunicirati zbog, kako kaže, "detinjastog blebetanja i vikanja".

Ni promene raspoloženja koje se učestalo javljaju kod Elen nisu joj olakšale situaciju jer bi se od normalnog ponašanja u sekundi prebacila na izuzetno zlobno i agresivno ponašanje, navodi.

Korona kriva za sve?

Početkom pandemije uhvatila ih je teška dosada pa su počele razmišljati o tome da usvoje dete, ali jedino što je proizašlo iz koronavirus situacije je da su shvatile da više ne mogu podneti jedna drugu. Pojavile su se glasine da su čak u nekim situacijama toliko izludele jedna drugu da su, spavale u odvojenim kućama.

Ljubomora dodatni krivac

Dok Porši smeta Elenina posvećenost emisiji koju trenutno zbog pandemije vodi iz kuće, Elen muku muči s poverenjem u Poršu. U zajedničkim izlascima neretko je viđala kako joj se drugi ljudi "nabacuju" što joj jako smeta, a strahuje i od toga da će im se u brak upetljati treća žena. Obe se trude ipak održati sve konce u rukama i spasiti brak bez obzira na sve, a sledeći mesec proslaviće i punih 12 godina braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs