Džoni Dep otvoreno o raskidu veze sa Vanesom Paradi

Popularni glumac i seks simbol je za magain Rolling Stone otvorio srce i godinu dana nakon raskida progovorio zašto je okončana 14-godišnju veza sa Vanesom Paradi
Šuška se
01:28h
Džoni Dep otvoreno o raskidu veze sa Vanesom Paradi

Čitav svet je bio šokiran kada su se u aprilu 2012. godine razišli Džoni Dep (Johnny Depp) i Vanesa Paradi (Vanessa Paradis). Osim što su važili za jedan od najskladnijih parova Holivuda, Dep i Paradijeva, iako se nikada nisu venčali, živeli su naizgled srećno sa svoje dvoje dece. Nakon više od godinu dana, Dep je po prvi put javno govorio o raskidu veze duge 14 godina i to za magazin Rolling Stone, nekoliko dana nakon svog 50. rođendana.

Popularni glumac kaže da su veze teške, a rastanci još teži, posebno kada su umešana deca. Takođe ističe kako je proteklih nekoliko godina njihova veza nailazila na mnoge prepreke. Za Vanesu kaže da neće prestati da je voli, jer je majka njegove dece, koja su bila puna razumevanja tokom raskida, koji je bio težak za sve.

Dep je prizano da mu je alkohol pomogao da prevaziđe bol nakon konačnog rastanka od Vanese Paradi, mada nije komentarisao svoju navodnu vezu sa glumicom Amber Herd (Amber Heard), iako su nekoliko puta uslikani kako se drže za ruke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs