Plemenit

Stiven Sigal u Beogradu: Obradovao mališane u Prihvatilištu za decu (FOTO)

Glumac je u poseti Beogradu kao ambasador Fondacije "Umetnost, sloboda, snaga" koja godinama sarađuje i pomaže prihvatilištu
Celebrities
14:50h Autor:
Stiven Sigal u Beogradu: Obradovao mališane u Prihvatilištu za decu (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Američki glumac Stiven Sigal, koji je ovogodišnji laureat nagrade za dobročinstvo i humanitarni rad Fondacije ''Braća Karić", posetio je danas beogradsko Prihvatilište za decu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, Sigala je dočekala gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević koja je navela da je deci pružena prilika da se druže sa svetski poznatim glumcem, što će njima ostati kao veoma lepa uspomena.

"Zbog toga smo veoma zahvalni fondaciji, ali i svim društveno odgovornim ljudima koji provode vreme sa decom i pomažu im kad god mogu", rekla je Stanisavljević.

Gradska sekretarka je još jednom podsetila da svi zajedno željno očekujemo preseljenje dece u trajni stambeni prostor, čime će se znatno popraviti uslovi boravka najmlađih. Rukovodilac Prihvatilišta za decu Danijela Stajković istakla je da deci ovakva druženja veoma znače i još jednom ukazala da su svi ljudi dobre volje dobrodošli u tu ustanovu.

Human Toni Cetinski: Pomaže ženama obolelim od raka!

Kako je navedeno, voće, povrće, odeća i obuća u ovim zimskim danima najpotrebniji su najmlađima.

Sigal je u poseti Beogradu kao ambasador Fondacije "Umetnost, sloboda, snaga" koja godinama sarađuje i pomaže prihvatilištu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs