Dobro društvo

Zvezde sa kojima će princ Hari i Megan deliti godišnjicu braka: Da li ovo znači sreću? (FOTO)

Obožavatelji kraljevske porodice konačno su odahnuli nakon što je objavljen tačan datum venčanja princa Harija i Megan Markl

Star wedding
Autor:
Zvezde sa kojima će princ Hari i Megan deliti godišnjicu braka: Da li ovo znači sreću? (FOTO)
Foto: Profimedia

Reč je o 19. maju iduće godine. I dok se verenici pripremaju za svoj veliki dan, o njihovoj se ljubavi i odabiru datuma uveliko piše, pa je tako ustanovljeno da će novi kraljevski par godišnjicu braka deliti s nekim od najpoznatijih holivudskih parova.

Klanjaće se čak i Kejt Midlton: Kraljevska pravila koja će Megan Markl morati da poštuje!

foto: Profimedia

Pa pogledajmo o kome je to tačno reč.

Zvezda 'Seksa i grada', Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Brodrik venčali su se 19. maja 1997. godine. Roditelji su 15-godišnjeg sina Vilkija, a imaju i osmogodišnje bliznakinje Marion i Tabitu. Sara u intervjuima često ističe kako je tajna njihovog srećnog braka ta što oni svoju intimu čuvaju za sebe.

- Ne volim da pričam o svom braku - rekla je iskreno jednom prilikom.

Sara Džesika Parker oduševila fotografijom: Još jednom pokazala da je super mama!

foto: Profimedia

Sudbonosno 'da' istog datuma su, samo 2008. godine, rekli i glumica Džesika Alba i producent Keš Voren. Par je takođe u srećnom braku, a imaju dve preslatke devojčice, Onor (9) i Hejven (6). Džesika trenutačno nosi i njihovo treće dete, a ovog će puta roditi sina. Keš u javnosti ne skriva koliko obožava svoju suprugu.

- Uvek me je impresioniralo koliko seksi može biti. Čini mi se da izgleda isto kao i kad smo se upoznali, ne menja se. Iznenađen sam svaki put kad se probudim pored nje - govori.

Džesika Alba: Preslatkom objavom otkrila pol deteta!

foto: Profimedia

Osnivač Fejsbuka, Mark Zakerberg, 19. maja 2012. oženio je dugogodišnju devojku Prisilu Čan. Milijarder i njegova sadašnja supruga upoznali su se na studentskoj žurki. Na venčanje su pozvali 100 najbližih prijatelja i porodicu, a danas imaju dve ćerke, dvogodišnju Maks i August staru četiri meseca.

Tajna uspešnog braka: Mark i Prisila su 14 godina u ljubavi zahvaljujući jednoj stvari!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs