svadba godine!

DŽEJ LO UDALA SE PO 2. PUT ZA AFLEKA: Venčanica ostavlja bez daha, a svi pričaju o NEDOLASKU JEDNE OSOBE

Dženfer Lopez i Ben Aflek juče su izgovorili sudbonosno da po drugi put, a sve je izgledalo kao iz bajke!

Star wedding
11:44h Autor:
DŽEJ LO UDALA SE PO 2. PUT ZA AFLEKA: Venčanica ostavlja bez daha, a svi pričaju o NEDOLASKU JEDNE OSOBE
Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se juče u glumčevoj vili u Džordžiji. Slike sa spektakularne ceremonije ostavljaju bez teksta! Mladenci su blistali od sreće!

Par, o kojem danima ne prestaje da se piše, upriličili su gala proslavu za sve svoje bliske ljude u domu Bena Afleka, vrednom oko 9 miliona dolara! Ovo dvoje zaljubljenih golupčića, koji su već sklopili brak u tajnosti početkom leta u Los Anđelesu, oduševili su sve prisutne.

Za ovu ceremoniju Dženifer je odabrala skupocenu venčanicu Ralfa Lorena, dok se mladoženja odlučio za vanvremensku klasiku - smoking. Na ovom sudbinskom događaju za pevačicu i glumca bila su i njihova deca iz prethodnih brakova. A poseban trenutak je bio njihov poljubac, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Na svadbi su se pojavili gosti sa holivudske A liste: Met Dejmon sa suprugom Lusijanom Barozo, reditelj Kevin Smit, glumci Džejson Mjuz, Džordž Kluni, Rene Zelveger, Džejn Fonda i voditelj Džimi Kimel.

Međutim, neki važni ljudi iz njihovog okruženja se nisu pojavili. Naime, bivša Aflekova supruga Dženifer Garner nije bila među zvanicama. S obzirom na to da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem, neki su čekali njen dolazak. Venčanje je propustio i mladoženjenin brat Kejsi Aflek zbog neodoložnih roditeljskih o2003 godimbaveza.

Ispostavilo se da velika ljubav, koja je počela pre više od dve decenije i prebrodila sve prepreke i prekide, kao što je bilo i raskidanje veridbe 2003. godine, ipak, ima srećan završetak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs