Željna pažnje

Bez donjeg veša: Lejdi Viktorija u providnoj haljini (FOTO)

Bivši model svojim ekscentričnim izdanjem je uspela u nameri da privuče sve objektive fotografa na afterpartiju dodele Zlatnih globusa, pojavivši se bez donjeg veša u haljini koja je jedva pokrivala njene intimne delove
Star look
05:30h
Bez donjeg veša: Lejdi Viktorija u providnoj haljini (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 4 Foto: Reuters

Kada je reč o odevnim kombinacijama za crveni tepih, ona nikada nije bila upečatljiva, barem ne u pozitivnom smislu. Međutim, bivši model Lejdi Viktorija Hervi uspela je u svojoj nameri da se istakne kada je sinoć stigla na afterparti dodele Zlatnih globusa u Los Anđelesu.

Samopouzdanja nije manjkalo 37-godišnjoj ekscentričnoj Engleskinji dok se šetala u potpuno providnoj haljini. Pokazujući da ne nosi donji veš, Viktorija je isticala svoju zavidnu figuru u crnoj haljini koja je jedva pokrivala njene "kritične" delove tela.

Haljina, koja je uglavnom skrojena od potpuno providnog crnog tila, je delo indijskog modnog dizajnera Gaurava Gupte.

S obzirom da je poslednje mesece uglavnom provodila samo u bikiniju na mnogobrojnim odmorima, Viktorija je na svom Tviter profilu ironično napisala:

- Odličan je osećaj biti ponovo obučen.

Viktorija je, inače, poznata po tome što nosi veoma upečatljive haljine na raznoraznim događajima, zbog kojih često završi na vrhu lista najgore obučenih žena. Njeno pojavljivanje na žurci povodom dodele filmskih nagrada usledilo je nakon što se bivša manekenka vratila u Los Anđeles posle šestomesečnog putovanja po Evropi i života po hotelima tokom kojeg je završavala pisanje svoje autobiografije.

- Volim da živim u hotelima, da imam čistu posteljinu svakog dana, da naručim hranu kada god hoću i da mi drugi peru veš. Putovanja su mi u krvi, kao i luksuzne stvari i trošenje novca - zaključila je Viktorija.

Više fotografija haljine koja je šokirala pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs