pogledajte

Elizabet Harli (52) ne prestaje da šokira: Prelepa glumica ima struk kao devojčica! (FOTO)

Glumica Elizabet Harli uveliko promoviše svoju liniju kupaćih kostima. Ali, i svoje telo koje je izvajano do savršenstva u njenoj 52. godini.

Star look
Autor:
Elizabet Harli (52) ne prestaje da šokira: Prelepa glumica ima struk kao devojčica! (FOTO)
Elizabet Harli, Foto: Profimedia

Iako ju je sin Damjan zamolio i to javno pre nekoliko nedelja da ne objavljuje svoje provakativne fotografije na druištvenoj mreži Instagram, prelepa Britanka ga nije poslušala, pa je nastavila da promoviše svoje izvajano telo ali i kolekciju kupaćih kostima koje sama potpisuje.

Samo neki od komentara su dovoljni da vidimo koliko su svi i dalje oduševljeni poznatom engleskom zavodnicom koja je ušla u šestu deceniju, a svoje telo održava vežbama i naravavno, zdravom ishranom.

"Kako je moguće da tako dobro izgledaš", bio je samo jedan od komenatara slike koju je objavila sa odmora na Maldivima. Iako je nedavno priznala da je zaljubljena, glumica i manekenka nije objavila da li na odmoru uživa u romantičnom društvu ili je otputovala sa prijateljima.

U tirkiznom kostimu koji je istakao njenu zavidnu figuru, 65.000 fanova nije moglo da odoli pohvalama. ''Neverovatna si'', ''Ti si definicija lepote'', samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs