pogledajte

Seksepil koji pršti: Kajli Minog (49) u slip haljini sa šlicem osvojila Pariz! (FOTO)

Australijska pop diva Kajli Minog jedna je od brojnih svetskih zvezda koja je u francusku prestolnicu stigla kako bi prisustvovala muškoj Nedelji mode

Star look
Autor:
Seksepil koji pršti: Kajli Minog (49) u slip haljini sa šlicem osvojila Pariz! (FOTO)
Kajli Minog, Foto: Profimedia

Odevena u nežno roze "Ralph and Russo" slip haljinu, "Džepna Venera" plenila je poglede slučajnih prolaznika, ali i sveprisutnih paparaca.

U toaleti koja je svojom raskošnom svilenom teksturom dodatno naglasila krhkost i eteričnu lepotu 49 – godišnje pop ikone, Kajli je još jednom dokazala kako su jednostavnost i modna nenametljivost i dalje na ceni.

Proživljava drugu mladost: Kajli Minog se zabavlja sa 20 godina mlađim muškarcem!

foto: Profimedia

Jedna od najzanosnijih muzičkih diva na svetu, Kajli Minog, prošetala je ulicama francuske prestonice odevena u glamouroznu toaletu s potpisom modne kuće "Ralph and Russo". Pa iako je zakoračila u petu deceniju svog života, australijska "Džepna Venera" svojom eteričnom lepotom i besprekornom linijom i dalje uspeva da izgleda duplo bolje od mnogih mlađih kolegica.

Kajli Minog iskreno o svom neuspehu: Stvarno bih volela da nađem pravu ljubav!

foto: Profimedia

Kajli već dugi niz godina neguje svoj prepoznatljiv stil pa je tako i ovaj put svojom pojavom izmamila mnogo komplimenata na račun svog besprekornog stajlinga koji je dodatno naglasio njenu nežnu prirodu i istakao seksepil kojim pršti i sa svojih 49 godina.

foto: Profimedia

Iako zanosna muzičarka nema sreće u ljubavi, pa je krajem prošle godine prekinula vezu sa 20 godina mlađim britanskim glumcem Džošuom Saseom koji je imao aferu sa svojom španskom kolegicom Martom Milans, širok osmeh na njenom licu najbolje govori da je Kajli konačno okrenula novi list u svom životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs