Fenomenalna žena

Niko joj ne bi dao 64 godine: Slavna dugonoga plavuša podigla prašinu u miniću! (FOTO)

Njeno lice krasilo je preko 500 naslovnih strana, a i danas u 64. godini Kristi Brinkli izgleda gotovo isto kao u danima kada je žarila i palila modnim svetom

Star look
20:56h Autor:
Niko joj ne bi dao 64 godine: Slavna dugonoga plavuša podigla prašinu u miniću! (FOTO)
Foto: Profimedia

Majka troje dece i jedna od prvih pravih supermodela, 63-godišnja Kristi Brinkli, prkosi svim zakonima prirode. Iako će zlobnici odmah reći da su za njen neverovatan izgled zaslužne vešte ruke estetskih hirurga, mora se priznati da lepa plavuša osvaja i fantastičnom linijom, a iako će početkom februara napuniti 64 godine, tragovi godina na njenoj figuri nisu vidljivi.

Uvek nasmejana i vesela manekenska zvezda i ovoga puta je plenila izgledom pojavivši se u cvetnoj mini haljinici i trendi crnim gležnjačama tokom gostovanja u TV emisiji Extra. U prvom planu bile su njene vitke duge noge koje je dodatno istakla upravo gležnjačama.

Kristi Brinkli (63) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Zbog ovog sam prestala da starim! (FOTO)

foto: Profimedia

Godinama se svi čude kako Kristi uspeva da izgleda tako mladoliko, a lepa plavuša nikad nije priznala da se podvrgla plastičnim operacijama, već svoj mladolik izgled, kaže, duguje zdravom načinu života, rigoroznom vežbanju i vegetarijanskoj ishrani.

Nedavno je priznala da su za nju vrhunac estetskih korekcija - fileri.

"Odrasla sam u Malibuu, a zatim me karijera odvela na plaže širom sveta na kojima sam stalno bila izložena suncu. Svesna sam koliko sam se izlagala štetnim sunčevim zracima tokom godina i uvek tražim način kako to sa preokrenem", rekla je za People i usput priznala da povremeno koristi filere i ide na tretmane laserima. Ali, zato kaže više ne pribegava botoksu. Tvrdi da joj se nije svideo, pa je od njega odustala.

10 slavnih dekoltea: Ove dame imaju preko 60 godina i fantastične grudi! (FOTO)

foto: Profimedia

"Htela sam da ublažim dve horizontalne bore koje zapravo i nisu bile toliko vidljive i bilo je užasno jer čim tako nešto uradite, odmah ste pod budnim okom javnosti", priznala je Kristi i dodala da je nakon toga dugo nosila šešir prilikom izlaska iz kuće.

Svoju zavidnu liniju održava redovnom fizičkom aktivnošću, a omiljeni trening su joj biciklizam i joga.

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli

foto: Profimedia

Svoju lepotu, kaže, duguje velikim delom i dobrim genima:

"Moja mama je bila prekrasna. Bila je jako lepa, tako da sam imala sreće da ličim na nju. Ali, nije sve u genima, možete i sami puno toga da učinite za svoj izgled, počevši od zdrave ishrane, vežbanja, pa do krema koje svakodnevno nanosite na lice."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs