Fatalna lepotica

Uske pantalone i visoke štikle: Za Monikom Beluči su se svi okretali! (FOTO)

Iako se u poslednje vreme retko viđa u javnosti, italijanska diva Monika Beluči svojom pojavom uveličala je glamuroznu zabavu na kojoj su otkrivena imena nominovanih za francusku filmsku nagradu César

Star look
Autor:
Uske pantalone i visoke štikle: Za Monikom Beluči su se svi okretali! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zbog svog izgleda - savršenih crta lica i oblina - Monika Beluči odavno je proglašena jednom od najlepših žena sveta. S navršene 53 godine, i dalje izgleda izuzetno privlačno, a brojni svetski časopisi redovno je stavljaju u sam vrh svetskih lepotica.

U društvu mlađih koleginica poput Dajan Kruger i Marion Kotijar, zanosna Monika Beluči postala je glavna zvezda glamurozne zabave u Parizu.

foto: Profimedia

Svoju lepotu za sva vremena italijanska diva je ovog puta naglasila klasičnim crnim odelom satenskog okovratnika, a da je veliki ljubitelj nošenja crnih kombinacija u svečanim prilikana imala je priliku da dokaže u nekoliko navrata.

Klasične odevne komade stilizovala je gležnjačama vrtoglavo visoke potpetice s potpisom Kristijana Lubutena i modnim dodacima poput Šanel torbice i minđuša alki.

Kako je Monika Beluči postala njegova žena: Prelomni trenutak u životu Vensana Kasela! (FOTO)

foto: Profimedia

Krajem prošle godine Monika je svoju dugu tamnu kosu, koja je tokom godina postala njen zaštitni znak, odlučila da drastično skrati stvorivši bob frizuru koju je na glamuroznoj pariskoj zabavi odlučila da predstavi u ravnoj, zaglađenoj formi.

"Lepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osećam se dobro i ugodno u svom telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi životi su jednostavno užasni. Jako su nesigurni u sebe. Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu", rekla je svojevremeno glumica u intervjuu za Bi-Bi-Si.

Brak o kojem se i danas priča: Ljubav između Monike Beluči i Vensana Kasela bila je prava misterija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs