Ona nikad ne greši

Tako jednostavna, a baš efektna: Elegantna kombinacija Melanije Tramp! (FOTO)

Elegantna prva dama SAD-a, Melanija Tramp dobro je poznata po svom modnom stilu koji redovno ostavlja bez daha

Star look
14:45h Autor:
Tako jednostavna, a baš efektna: Elegantna kombinacija Melanije Tramp! (FOTO)
Foto: Profimedia

Gde god da se pojavi, pogledi prate ovu lepu bivšu manekenku s nepogrešivim osećajem za stil. Ljubiteljka ženstvenih autfita, koji laskaju njenoj fantastičnoj liniji, ponovno je sve ostavila bez daha prilikom dolaska u Palm Bič, na Floridu gde se tročlana porodica Tramp - Melanija, Donald i Baron - uputila proteklog vikenda.

Melanija Tramp, praznik za oči: Prva dama selfijem podigla prašinu! (FOTO)

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Ovog puta Melanija se odlučila za jednostavnu haljinu A-kroja dužine do ispod kolena i crni klasični kaput sa zanimljivim detaljem: postavom leopard printa. Odličan autfit upotpunila je moćnom torbom i salonkama, zaokruživši još jednu vrlo uspelu modnu kombinaciju.

Melanija Tramp i u svakodnevnoj kombinaciji izgleda moćno: Evo kako joj je to uspelo! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako se ovih dana puno pisalo o knjizi "Vatra i bes: unutar Trampove Bele kuće" autora Majkla Vulfa koja je podignula veliku medijsku prašinu, a koja propituje mentalnu sposobnost Donalda Trampa za obavljanje dužnosti prvog čoveka SAD-a, predsednički par je izgledao dobro raspoložen dok su mahali okupljenima na aerodromu na Floridi.

Uzbuna u Beloj kući: Cure sočni detalji o Melaniji i Donaldu Trampu! (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, u knjizi se ukazuje na Trampovu nesposobnost koncentracije, gubitak pamćenja i sklonost televiziji kao glavnom izvoru informisanja.

foto: Profimedia

Nastala je na osnovu izjava predsednika i njegovih oko 200 savetnika tokom 18 meseci izborne kampanje i nakon izbora. Donald Tramp je odbacio navode iz knjige objavljene kao gomilu "laži, pogrešnih interpretacija i nepostojećih izvora".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs