Pogledajte

Poznata manekenka nabacila nekoliko kilograma: Kejt Mos (43) u drugom stanju? (FOTO)

Lice modnog sveta devedesetih uvek su prozivali izrazito mršavom, a sada kao da je okrenula ploču i iznenadila sve dobijenim kilogramima...

Star look
Autor:
Poznata manekenka nabacila nekoliko kilograma: Kejt Mos (43) u drugom stanju? (FOTO)
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Kejt Mos jedna je od najpoznatijih manekenki u istoriji, a svi je pamte po izrazito mršavoj liniji i ženstvenom grandž stilu, ali ovaj put uspela je da šokira javnost svojim novim izgledom. Naime, dok je nosila božićne poklone svojim susedima, budno oko fotografa uhvatilo ju je na ulici dok je šetala s prijateljicom i psom Arčijem. U potpuno opuštenom izdanju pokazala je da joj višak kilograma ne smeta, a mnogi su se složili s njom i prokomentarisali kako je ovo pozitivna promena u njenom životu.

Kejt Mos (43) otkriva tajnu svog izgleda: Nemam živaca za nanošenje pet krema ujutru i uveče! (FOTO)

foto: Profimedia

Nagli rast broja kilograma potencijalno se može pripisati i nedavnom navodnom lečenju od zaisnosti od alkohola. Kako je nedavno izjavila da bi volela da dobije dete, odlučila je da prestane da pije alkohol i sve što je u njenoj želji sprečava, da izbaci iz svog života. Kejt je svoje srce dala aristokratu Nikolaiu von Bismarku, a oboje se nadaju da će u skorije vreme postati roditelji. Ipak, neki nagađaju kako je upravo trudnoća razlog njenog debljanja, ali Britanka još nije dala naznaku kako je to već moguće.

Ljubav na prvom mestu: Kejt Mos zbog dečka na lečenju od alkohola!

foto: Profimedia

To bi bilo drugo dete slavne manekenke. Kejt već ima 15-godišnju ćerku Lilu Grejs koju je dobila dok je bila u vezi sa novinarom i izdavačem Jefersonom Hakom. Iako sada uživa uz Bismarka, pre njega prošla je pakao u turbulentnoj vezi sa Piterom Doertijem, a bolja sudbina nije je snašla ni za vreme petogodišnjeg braka sa rokerom Džejmijem Hinseom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs