I dalje je jednako zanosna

Fotografija sa početka karijere: Ovako je izgledala jedna od najlepših žena sveta pre 30 godina! (FOTO)

Imidž nikad nije puno menjala

Star look
Autor:
Fotografija sa početka karijere: Ovako je izgledala jedna od najlepših žena sveta pre 30 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica kojoj tepaju da je jedna od najlepših na svetu, rado se prijeća početaka svoje karijere. Monika Beluči (53) tako s vremena na vreme na Instagramu objavi pokoju fotografiju iz vremena kad joj je još manekenstvo bilo na prvom mestu. Ovoga puta prisetila se 30 godina stare naslovnice za italijansku verziju časopisa Elle, a mnogi su joj u komentarima poručili da je i danas jednako privlačna kao i tada.

Otkako se proslavila poznata je po prodornim očima, oblinama i crnoj kosi. Imidž nikad nije puno menjala. Tvrdi da se nikad nije podvrgnula estetskim korekcijama, a na izgledu joj zavide i puno mlađe kolegice.

Njeni odgovori na pitanja kako održava svoju lepotu uvek su dosta drugačiji od ostalih slavnih žena.Fatalna zavodnica Monika Beluči: Mudre reči poznate glumice o ljubavi, lepoti i starenju

- Ne zamaram se svojim izgledom. Mislim da mršavo nije isto što i prekrasno. Ja sam žena i imam obline. Prelenja sam, nikada ne idem u teretanu. Obožavam čokoladu i testeninu i često s prijateljicama idem u restorane. Nisam opsednuta mršavošću - ono je što najčešće ističe.

Monika je s 50 godina glumila Bondovu devojku čime je postala najstarija glumica kojoj je ta uloga pripala, ali dovoljno govori to što kako ona kaže, godine joj nikad nisu predstavljale problem.

- Seksepil nije uvek u mladosti i zategnutom telu - zaključuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs