Kao i obično - savršena

Iz trenerke i kanađanki u skupu, ženstvenu odeću: Modna magija Melanije Tramp (FOTO)

Transformacija u skladu sa prilikom

Star look
Autor:
Iz trenerke i kanađanki u skupu, ženstvenu odeću: Modna magija Melanije Tramp (FOTO)
Foto: Fonet

Biti prva dama jedne zemlje sa sobom nosi niz lepih stvari, ali i mnoštvo obaveza, energije, dovitljivosti, umora i stresa.

Tako se i Melanija Tramp iz luksuznog života supruge biznismena našla na jednoj od najviših pozicija u Americi, pa sada manje spava, a više učestvuje u važnim događajima, prateći supruga Donalda Trampa.

I izgleda da se odlično snalazi!

Naime, ona je sa suprugom posetila Portoriko, koji je pre nekoliko dana pogodio razorni uragan. Budući da je prethodni put pretrpela brojne kritike na račun neprimerenog odevanja, ovoga puta, Melanija je naučila lekciju.

Melanija Tramp u ženstvenoj kreaciji: Ova silueta haljine je njen zaštitni znak! (FOTO)

foto: Fonet

Zajedno sa Donaldom pozdravila je vojsku i razgovarala sa ljudima, obučena u udobnu trenerku, jaknu, kačket i duboke cipele.

foto: Reuters / Jonathan Ernst

Već nakon nekoliko sati, fotografi su uslikali zanosnu Melaniju kako izlazi iz aviona u Las Vegasu, gde je prisustvovala Donaldovim razgovorima povodom masovne pucnjave i ubistava u tom gradu.

Tokom leta avionom, Melanija se iz "vojnika" transformisala u damu, u prelepoj crnoj suknji sa vezom i crnoj bluzi. Ponovo u skladu sa prilikom.

Jeftino i neukusno: Komad odeće koji nijedna žena nikad ne treba da nosi! (FOTO)

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Uz ovu kombinaciju, Melanija je ponela vrtoglavo visoke salonke u crnoj boji, a cela kombinacija završena je prelepim, crnim, stukiranim kaputom.

(Stil.kurir.rs)

foto: Reuters / Jonathan Ernst
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs