U skladu sa svojim godinama

Ovakvu je nikada nismo videli: Ceo svet bruji o Brižit Makron! (FOTO)

Nakon službene posete Njujorku francuski par Makron vratio se u Jelisejsku palatu gde su imali priliku da ugoste libanskog predsednika Mišela Aouna u pratnji supruge Nadije

Star look
16:53h Autor:
Ovakvu je nikada nismo videli: Ceo svet bruji o Brižit Makron! (FOTO)
Foto: EPA / Etienne Laurent

Na svečanoj večeri organizovanoj u čast libanskom predsedniku Mišelu Aounu prva dama Francuske Bridžit Makron zablistala je u crnoj haljini do kolena, s maštovitim detaljima nalik pletenicama.

Reč je o kreaciji slavnog libanskog dizajnera Elija Saba, a premijerno je predstavljena u sklopu aktuelne ready-to-wear kolekcije.

foto: AP / Michel Euler

Iako se redovno može videti u odevnim komadima s potpisom brenda Luj Viton, novim izdanjem Bridžit se povela za modnim primerom bivše prve dame Amerike - Mišel Obame.

Za osam godina provedenih u ulozi prve dame Mišel je često znala da iskaže čast nekom političkom zvaničniku odabirom kreacija dizajnera iz njegove zemlje, a njenu modnu naviku sada je odlučila da testira kontroverzna Bridžit Makron.

Modni pogodak Bridžit Makron: Ućutkala i najgore kritičare! (FOTO)

foto: Reuters / Stephane Mahe

Strukiranu haljinu Elija Saba činili su baršunasti, pleteni detalji na području dekoltea i rukava, a formalno izdanje Bridžit je oplemenila baršunastom ogrlicom čoker, zlatnom klač torbicom i crnim cipelama u špic sa srebrnim detaljima na peti.

Neprimeren potez Bridžit Makron: Spremna na sve da nadmaši Melaniju Tramp! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs