Pojavom oduzela dah

Sa figurom iz snova niko joj ne bi dao 70 godina: Ona je kraljica crvenog tepiha! (FOTO)

Raskošne obline i ovog puta je vešto istakla i okupljene potpuno oduševila na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji

Star look
19:05h Autor:
Sa figurom iz snova niko joj ne bi dao 70 godina: Ona je kraljica crvenog tepiha! (FOTO)
Foto: Reuters / Alessandro Bianchi

Iako je zakoračila u sedamdesete, slavna Suzan Sarandon i dalje vredno ruši stereotipe kad je reč o smelim odevnim kreacijama. Raskošne obline i ovog puta je vešto istakla i okupljene potpuno oduševila na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji.

Amal Kluni prvi put na crvenom tepihu od porođaja: O šik mami bruji ceo svet! (FOTO)

foto: Reuters / Alessandro Bianchi

U društvu sinova, 25-godišnjeg Majlsa i 28-godišnjeg Džeka Henrija, legendarna Suzan Sarandon potrudila se da svi govore samo o njoj zahvaljujući laskavoj haljini brenda Hugo Bos, u kojoj se pojavila na crvenom tepihu.

Svečanu kreaciju poznati nemački brend stvorio je isključivo za nju, a detalji poput proreza na području nogu, koji je otkrivao satensku postavu, i srcolikog kroja dekoltea savršeno su odgovarali prepoznatljivim oblinama holivudske dive.

Ovako izgleda dekolte u 71. godini: Suzan Sarandon zauvek mlada! (FOTO)

foto: Reuters / Alessandro Bianchi

Iako se nekoliko puta našla na meti modnih kritičara, Suzan Sarandon ne odustaje od seksepilnih svečanih izdanja kojima naglašava mladolik izgled i zavidnu liniju s fokusom na dekolteu.

Novo izdanje upotpunila je parom crnih cipela u špic s minijaturnom petom, dok se po pitanju modnih dodataka tradicionalno odlučila za sunčane naočare i upečatljiv nakit, poput glomazne narukvice koja je prikrivala dugi rukav haljine.

Bela lepršava haljina dostojna kraljice: Helen Miren (71) zapalila Monte Karlo! (FOTO)

foto: EPA / Claudio Onorati

"Verujte mi da sam se i ja šokirala činjenicom da mi je 70 godina! Stalno mislim da sam nešto mlađa, valjda zato što se tako osećam. Čudan je to osećaj, a u čemu je tajna mladolikosti? Pa, iskreno, mislim da je najvažnije ne odustajati. Ne odustati od svojih snova, biti aktivan, raditi, ne predati se i ne pušiti! Bitno je i piti vodu, biti u ravnoteži, ne ići u krajnosti... Treba izbegavati i alkohol, iako ja volim uz večeru da popijem čašu vina. Ali važni su i geni, a u mom slučaju zahvaljujem mami", svojevremeno je izjavila u intervjuu za britansko izdanje magazina Vogue.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs