Uživa na plaži

Anastasija Ražnatović malo šta ostavila mašti: Najsmeliji bikini među poznatim ženama! (FOTO)

Ona privlači pažnju na svakom koraku, ali muškarcima dah zastaje posebno kada dobiju priliku da vide njeno savršeno izvajano telo
Star look
02:26h Autor:
Anastasija Ražnatović malo šta ostavila mašti: Najsmeliji bikini među poznatim ženama! (FOTO)
Foto: Instagram / Raznatovicanastasija

S obzirom na to da Ceca Ražnatović važi za jednu od najatraktivnijih žena na Balkanu, niko nije očekivao da će njena ćerka Anastasija biti išta manje od lepotice o kojoj svaki muškarac mašta, piše Glossy.

Anastasija je uspela da nadmaši očekivanja i svakodnevno pokazuje pratiocima na društvenim mrežama da - iako je najavila muzičku karijeru - ona bez imalo muke može da radi kao model. I to model za kupaće kostime.

Ona privlači pažnju na svakom koraku, ali muškarcima dah zastaje posebno kada dobiju priliku da vide njeno savršeno izvajano telo.

Rodila četvoro dece, a izgleda kao devojka: Sestra Cece Ražnatović je avion! (FOTO, VIDEO)

Nakon što je nedavno odmarala u Dubaiju, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, odlučila je da otputuje na Kipar, tačnije - u Aja Napu, gde njena porodica poseduje velelepnu vilu.

Mlada lepotica se, sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram, odlično provodi i danju i noću, budući da uživa u veličanstvenim plažama i noćnim izlascima. Međutim, njeni pratioci na Instagramu posebno se raduju kad Cecina ćerka deli fotografije nastale na plaži, budući da otkrivaju njene obline.

Danas je tako obradovala sve dvema fotografijama, za koje je pozirala u smelom bikiniju...

Anastasija Ražnatović (18) konačno progovorila o plastičnim operacijama: To je samo moje telo!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs