Ko je oduševio, a ko razočarao

Dodela Emi nagrada: Sofijine Grudi u prvom planu (FOTO GALERIJA)

Vatrena glumica crvenom haljinom zasenila koleginice na dodeli američkih nagrada Emi
Star look
09:48h
Dodela Emi nagrada: Sofijine Grudi u prvom planu (FOTO GALERIJA)
Foto: Reuters
1 / 20 Foto: Reuters

Serija Čista hemija (Breaking Bad) je proglašena za najbolju dramsku seriju, a najbolja humoristička serija je Moderna porodica (Modern Family). Kler Dejns je proglašena najboljom glumicom u seriji Domovina (Homeland). Džulija Luis-Drejfus dobila je Emi nagradu za ulogu u humorističkom ostvarenju Veep, a Džim Parsons je najbolji glumac u seriji Štreberi (The Big Bang Theory). Tokom večeri održan je omaž zvezdi serije Porodica Soprano Džejmsu Gandolfiniju i kanadskom glumcu Koriju Montitu iz serije Glee.

Nagrade Emi su već dodeljene i pobednici uveliko slave, a modni kritičari trljaju ruke jer i ovoga puta neke poznate ličnosti nisu znale da odaberu garderobu koja će ih prikazati u najboljem svetlu.

Zoi Dešanel je odabrala svetloplavu haljinu Džej Mendel s velikom mašnom sa strane.

Keri Vošington je nosila predivnu kreaciju Markeza, a najviše pažnje privlačili su detalji ruža.

Hajdi Klum

, nemački supermodel, zablistala je u pripijenoj haljini boje vina Atelije Versaće iz kolekcije za jesen/zimu 2014.Kristina Hendriks nije htela da rizikuje, pa je odabrala klasičnu crnu haljinu Kristijana Sirijana, koja joj je istakla struk.

Kler Dejns je bila među najbolje obučenima. Nosila je romantičnu haljinu Armani Prive.Sofija Vergara je izabrala haljinu sirena-kroja dizajnerke Vere Vang, koja savršeno ističe njene obline. Savršen kontrast postigla je zelenim naušnicama i prstenom.

U galeriji pogledajte kako je izgledala dodela i ko je vas oduševio, a od koga ste očekivali mnogo više.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs