Ima li ogledalo

Najžešća provokacija: Ceo svet je odlepio za dekolteom Suzan Sarandon (69)! (FOTO, VIDEO)

Kritičari su posebno kivni na glumicu jer je te večeri učestvovala u zvaničnom delu programa koji je posvećen preminulim umetnicima
Star look
00:38h Autor:
Najžešća provokacija: Ceo svet je odlepio za dekolteom Suzan Sarandon (69)! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Suzan Sarandon našla se na meti svetskih medija, nakon što se u subotu na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu pojavila sa izuzetno dubokim dekolteom.

Ispod belog odela, 69-godišnja glumica je svima stavila do znanja da nosi crni brushalter, koji je otkrio više nego što bi trebalo jednoj dami. I dok se jedni zgražavaju ovakvom odevnom kombinacijom, drugi su potpuno oduševljeni što Suzan na pragu 8. decenije izgleda upravo ovako.

Jednostavnije nego što ste mislili: Cake holivudskih diva zahvaljujući kojima prkose godinama!

Kritičari su posebno kivni na glumicu jer je te večeri učestvovala u zvaničnom delu programa koji je posvećen preminulim umetnicima.

"Moj dragi prijatelj Dejvid Bouvi je jednom rekao: "Svi klišei su istiniti. Godine zaista lete. Život je kratak, kao što nam stalno i govore". Ove reči nam odjekuju kada ostanemo bez nekoga ko je imao snažan uticaj na nas. Setimo se glumaca čiji su zemaljski glasovi utihnuli, ali čija briljantnost i kreativnost i dalje govore kroz nezaboravan rad koji su ostavili za sobom", održala je dirljiv govor glumica, ali je on bio u drugom planu zbog njenog dekoltea.

Fotografija koja je uzburkala javnost: Sofija Loren otkrila dugo čuvanu tajnu! (FOTO)

Prikladno ili ne, prosudite sami:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs