Pogledajte

Džidži Hadid više ne izgleda ovako: Zbog novog imidža, fanovi spopali njenog frizera! (FOTO)

Izgleda da paž groznica i dalje vlada crvenim tepihom
Star look
23:32h Autor:
Džidži Hadid više ne izgleda ovako: Zbog novog imidža, fanovi spopali njenog frizera! (FOTO)
Foto: Reuters

Dodela muzičkih nagrada American music awards, daleko poznatija po skraćenici AMA okupila je 22. novembra 2015. godine veliki broj poznatih lica ne samo iz sveta muzike, već i filma i modelinga.

Među zvanicama bila je i mlada i vrlo zaposlena Džidži Hadid, koja je na crvenom tepihu predstavila svoju novu frizuru i iznenadila sve prisutne. Džidži je zanosne plave lokne zamenila modernom paž frizurom i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežima.

"Da li se zaista ošišala ili je to još jedan frizerski trik?", samo je jedno od pitanja koje je na Instagram profiu dobio njen frizer Brus Skarlet.

Nije se šišala punih 25 godina: Nova frizura učinila je neuporedivo lepšom! (VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Naime, za ovaj fantastičan lob (koji izgleda tako prirodno) iskorišćeno je pola perike i dodato na potiljak. Iako smo se svi uplašili da je Džidži skratila svoje prelepe lokne, možemo odahnuti jer ova frizura je zapravo fantastičan trik talentovanog Brusa.

Prednji krajevi Džidžini kose su kraći i tu nije bilo problema, dok je za zadnji deo frizer morao da improvizuje. Kako ne bi skratio Džidžine divne lokne, Brus je iskoristio periku, dodao je ispod kose, a potom okruglom četkom isfenirao tako da sve deluje prirodno i bujno.

"Džidži je želela nešto kratko i uglađeno zbog dubokog dekoltea, a upravo smo to i postigli ovim trikom", objasnio je Brus.

Ona svako veče pravi dva iks pramena: Počećete i vi, evo zašto! (VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs