Saznajte

Jasmin, vanbračna ćerka princa Alberta: Ko je dama o kojoj bruji ceo svet? (FOTO)

Nemoguće je videti je u javnosti, a prilikom njenog fotografisanja za američki Bazar, počele su opet da kruže priče o njoj
Star look
19:04h Autor:
Jasmin, vanbračna ćerka princa Alberta: Ko je dama o kojoj bruji ceo svet? (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / Houseofherrerafans

Jasmin Grejs Grimaldi (23) je mlada devojka koja se ne može videti tako često u javnosti. Prilikom njenog fotografisanja u američkom "Bazaru", počele su opet da kruže priče o njoj.

Jasmin se fotografisala u raskošnim haljinama poznatih kreatora za američko izdanje "Bazara", a po fotkama možemo reći da joj poziranje jako dobro ide. Ali kako i ne bi kada je Jasmin unuka modne ikone Grejs Keli, a od svoje poznate bake nasledila je i tu gracioznost.

Tužna princeza Grejs Keli: Mrzela svaku sekundu svog kraljevskog venčanja!

Ova plavuša je ćerka princa Alberta, koju je on dobio iz kratke avanture sa njenom majkom Tamarom Rotolo, a priznao ju je nakon što je njena majka dobila bitku na sudu.

Jasmin je tada prvi put videla oca posle 11 godina, a sve do sada nije govorila o tome u javnosti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ovo je moj prvi intervju i prvi javni nastup", otkrila je dvadesetrogodišnja Jasmin, koja trenutno živi u Njujorku gde pokušava da se dokaže kao glumica i pevačica.

Iako zbog okolnosti nije bila previše bliska sa slavnom bakom, povezanost je osetila dok je gledala njen film "High Society" iz 1956. godine.

"Tada sam prvi put osetila tu povezanost. Ja obožavam ples, glumu i pevanje, a to sam videla i u njoj u tom filmu", otkrila je.

Prvi put iz ljubavi, drugi zbog para, treći zbog prijateljstva: Svi muškarci Džeki Kenedi!

O današnjem odnosu sa ocem ima samo reči hvale, a otkrila je i kako jedva čeka ulogu velike sestre, blizancima Gabrieli i Jakovu, koje princ Albert ima sa sadašnjom suprugom princezom Karlin.

Ne možemo i da ne primetimo određenu fizičku sličnost sa slavnom pevačicom Lejdi Gagom, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs