kako vam se dopada?

HALE BERI (56) SE OSEĆA SAVRŠENO U SVOJOJ KOŽI PA JE POKAZALA KAKO ZAISTA IZGLEDA: "Moj muškarac voli ovo"

Pratioci poznate glumice su joj udelili neke od najlepših komentara do sada.

Star look
Autor:
HALE BERI (56) SE OSEĆA SAVRŠENO U SVOJOJ KOŽI PA JE POKAZALA KAKO ZAISTA IZGLEDA: "Moj muškarac voli ovo"
Hale beri, Foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hale Beri važi za jednu od najlepših žena na svetu ali smo uvek navikli da je viđamo potpuno skockanu, tako da malo ko zna kako ona zaista izgleda između svoja četiri zida.

Sada je odlučila da pokaže svoju kosu u svom "afro" prirodnom izdanju i celi se internet joj se divi.

Naime, 56-godišnja glumica je podelila fotografiju na Instagramu ove nedelje s potpuno kovrdžavom kosom uz drzak opis: "Nedeljno "serviranje"... Moj muškarac voli ovo."

Nekadašnja Bond devojka obukla je ležernu crvenu kariranu pidžamu na kopčanje i sedela na verandi bez šminke kako bi bolje uhvatila zrake sunca. Beri je takođe pozvala svoje pratioce da "proslede sve pritužbe" njenom dečku, Vanu Huntu, inače muzičaru koji je nagrađen Gremijem.

Brojni njeni pratioci u komentarima ishvalili njenu prirodnu kosu.

- Prirodna afroamerička žena je svetlo i snaga. Ti si sve - istakao je jedan komentator.

- Mogla bi da budeš ćelava i uvek ćeš izgledati fantastično, svaka čast na ovom izgledu, dobro ga nosiš - stoji u komentarima.

- Izgledala bi sjajno i da obučeš kesu za smeće - napisao je jedan korisnik Instagrama.

Hale je zvezda koja je poznata po svojoj kosi koju je svako malo kroz karijeru menjala: jedno vreme je imala kratku kosu, zatim je obrijala glavu, zadivila ljubičastom kosom i podsećala na svog lika iz "X-Mena", Storm, sa srebrnom frizurom.

Pre nego što je upoznala Hanta, koga naziva "ljubavi svog života", Hale je od 1993. do 1997. bila u braku s igračem bejzbola Dejvidom Džastison. Zatim se udala za pevača Erika Beneta od 2001. do 2005., bila je u dugoj vezi s Gabrijelom Obrijem od 2005. do 2010., a od 2013. do 2016. je bila u braku s Olivijerom Martinezom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs