IMA PREKO 60 GODINA, A U BIKINIJU JE ŽIVA VATRA: Otkrila je šta starije žene treba da rade svaki dan za savršenu liniju

Evo kako holivudska glumica Šeron Stoun održava liniju posle 60. godine i kako izgleda u bikiniju.

Star look
15:25h Autor:
IMA PREKO 60 GODINA, A U BIKINIJU JE ŽIVA VATRA: Otkrila je šta starije žene treba da rade svaki dan za savršenu liniju
Kako holivudska glumica održava liniju posle 60. godine, Foto: Profimedia/editorial images

Zvezda "Niskih strasti", Šeron Stoun raspametila je pratioce na Instagramu fotografijom u bikiniju i pokazala da žene i u 60-im mogu da izgledaju podjednako dobro kao i u mlađim danima. Međutim, za nju nije kompliment kada joj kažu da izgleda kao da joj je 40 jer ne želi da bude poznata kao žena čija lepota odoleva godinama i ne deli uverenje da je lepo samo ono što je mlado.

Uprkos tome što ima 65 godina, izgleda daleko mlađe, a ono što je čini da tako izgleda prema mnogim stručnjacima jeste kraća kosa i zanimljive odevne kombinacije. Međutim, osim toga čini se da glumica vodi računa o svom izgledu što je ovom fotografijom i dokazala.

U jednom intervjuu pre dve godine otkrila je kako i u ovim godinama uspeva izgledati tako dobro i mladoliko, a tom prilikom otkrila je da vodi računa o ishrani. Neki od njenih trikova uključuju doručak s voćem, plivanje, osam sati sna, vežbe iskoraka, te kupke s arnikom.

Šeron Stoun
Šeron Stounfoto: Profimedia

"Moj omiljeni doručak je lubenica s fetom, mentom i maslinovim uljem te soli i biberom. Uz to pojedem tost bez glutena i popijem biljni čaj", otkrila je.

Što se tiče treninga, glumica obavezno radi čučnjeve koji održavaju tonus njenih mišića. Trudi se da vežbe radi svaki dan, te da na taj način uvek bude zgodna.

1 / 8 Foto: Profimedia/editorial images

"Mislim da su čučnjevi jako važni. Ako ih radite svaki dan, to će se odraziti na celo vaše telo", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs