kao devojčica

ZAMENILA GA JE 15 GODINA MLAĐIM FRAJEROM: Prva žena Branislava Lečića rodila je dete u 5. deceniji, a prava je BOMBA

Prva žena Branislava Lečića izgleda veoma mladoliko, a peto dete rodila je u 5. deceniji. Mnogi su oduševljeni njenim izgledom.

Star look
21:03h Autor:
ZAMENILA GA JE 15 GODINA MLAĐIM FRAJEROM: Prva žena Branislava Lečića rodila je dete u 5. deceniji, a prava je BOMBA
Prva žena Branislava Lečića, Foto: Kurir/ Dragana Udovičić

Slvavni glumac Branislav Lečić pored sebe je uvek imao dosta mlađe lepotice od sebe. Njegova prva supruga, Ivana Vujadinović od njega je mlađa 18 godina, dok je poslednja supruga Nina Radulović od glumca mlađa čak 31 godinu.

Uprkos tome što je njegov ljubavni život često goruća tema u medijima, popularni glumac nikada nije govorio o svom prvom razvodu, međutim svi su mogli primetiti kako je nakon toga počeo da bira sve mlađe žene.

Branislav Lečić
Branislav Lečićfoto: Kurir/Marina Lopičić

Naime, prva žena Branislava Lečića, Ivana Vujadinović, sa glumcem je provela 13 godina u braku, u kojem su dobili dvoje dece- ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, par se razveo 2007. godine, navodno, zbog Ivaninog neverstva, kako su tada preneli mediji.

Ivana sa ćerkom Anom
Ivana sa ćerkom Anomfoto: Printscreen Instagram/analecic5

Šuškalo se da je Ivana slavnog glumca zamenila sa 15 godina mlađim stjuartom, međutim, njih dvoje nisu komentarislali razloge razvoda. Branislav je vrlo brzo otpočeo romansu sa Ninom Radulović, a Ivana je rodila troje dece svom mlađem izabraniku.

Zanimljivo je i da je prva žena Branislava Lečića rodila peto dete u petoj deceniji, što je svojevremeno njena ćerka Ana Lečić objavila na društvenim mrežama.

Ivana sa bebicom
Ivana sa bebicomfoto: Printscreen Instagram/analecic5

"Majka mi se porodila peti put. Gori Beograd večeras. Aj živeli", napisala je tada mlada glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs