NAJZGODNIJI LIK IZ SERIJE SULEJMAN VELIČANSTVENI JOŠ JE BOLJI U STVARNOM ŽIVOTU: Ima 47 godina i izgleda VRHUNSKI

Pre deset godina svi smo sa nestrpljenjem čekali svaku sledeću epizodu Sulejmana Veličanstvenog, a lik Zumbul-age ostavio je jak utisak na većinu nas

Star look
Autor:
NAJZGODNIJI LIK IZ SERIJE SULEJMAN VELIČANSTVENI JOŠ JE BOLJI U STVARNOM ŽIVOTU: Ima 47 godina i izgleda VRHUNSKI
Sulejman Veličanstveni, Foto: Profimedia

Glumac Selim Bajraktar igrao je lik Zumbul-age u serijalu Sulejman Veličanstveni. Prvobitno je planirano da ovaj lik "živi" samo par epizoda, ali on je toliko dobro odigrao ovaj lik da je nastavio da "živi" do samog kraja serijala.

Nekad šaljiv, ali pre svega pravičan Zumbul-aga imao je nezavidnu poziciju mirotvorca između dve sultanije.

Dopadljiv, Zumbul-aga bio je miljenik mnogih gledateljki ovog serijala. Ali i u privatnom životu ovaj glumac je veliki miljenik žena.

Naime, Selim Bajraktar danas ima 47 godina i izgleda neverovatno: on mnogo pazi na fizički izgled - nema sporta kojim se on ne bavi, a sve da bi ostao u dobroj formi.

Prirodno seda kosa dodatno ide u prilog njegovom velikom šarmu. Ovaj glumac je rođen u Iraku, a nakon 13 godina sa porodicom je pobegao u Tursku.

Dugo je igrao sporedne uloge u pozorištu, a iza filmske kamere našao se tek 2009. godine, a zahvaljujući ulozi Zumbul-age dostigao je slavu koju nije mogao pre serije ni da zamisli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs