ISKRENO

"UPLAŠILA SAM SE DA ĆE ZAVRŠITI U MOM TANJIRU": Tajna kultne fotografije koju Sofija Loren "očima ne može da gleda"

Istina o kultnoj sceni plavuše sa bujnim grudima i Sofije Loren je otkrivena, a fotografija ne prestaje da izaziva interesovanje javnosti.

Star look
18:02h Autor:
"UPLAŠILA SAM SE DA ĆE ZAVRŠITI U MOM TANJIRU": Tajna kultne fotografije koju Sofija Loren "očima ne može da gleda"
Istina o kultnoj sceni plavuše sa bujnim grudima i Sofije Loren, Foto: Profimedia

Trenutak u kojem Sofija Loren posmarta bujno poprsje Džejn Mensfild ovekovečen je fotografijom koja je postala kultna, a nastala je 1957. godine. Sve se odigralo na Beverli Hilsu, kada je jedan filmski studio organizovao veliku zabavu u čast Sofije Loren.

Kultna fotografija jasno je dočarala rivalitet između dve dive koje su bile na vrhuncu slave. Borile su se za iste uloge, za ljubav i naklonost publike, a onda je ova fotografija učinila da postanu još interesantnije.

Čuvena italijanska diva potvrdila je da je gledajući u grudi Džejn Mensfild imala čudne misli.

Džejn Mensfild i Sofija Loren
Džejn Mensfild i Sofija Lorenfoto: Profimedia

"Paramaunt je te večeri organizovao žurku u moju čast. Sva velika glumačka imena su bila tamo, bilo je neverovatno. A onda se poslednja pojavljuje Džejn Mensfild. Znala je da su sve oči uprte u nju. Došla je direktno za moj sto. A onda je sela. Slušajte, pogledajte i sami fotografiju, pa mi recite gde mi je zalutao pogled? Tačno, na njene bradavice, ali samo zato što sam se uplašila da će završiti na mom tanjiru! Na mom licu se vidi strah! Bojim se da će sve u njenoj haljini eksplodirati i završiti na stolu", rekla je Sofija.

Džejn Mensfild i Sofija Loren
Džejn Mensfild i Sofija Lorenfoto: Profimedia

Fotografija je obišla celu planetu i postala jedna od najkomentarisanijih, mediji su pisali da je Sofija bila ljubomorna na dekolte svoje koleginice, te da se Džejn namerno pojavila u provokativnom izdanju s namerom da isprovocira Sofiju.

Sofija je i sama priznala da je fotografija izazvala veliko interesovanje, te da iz poštovanja prema koleginici ne želi više da komentariše tu situaciju.

Džejn Mensfild i Sofija Loren
Džejn Mensfild i Sofija Lorenfoto: Profimedia

"Ima još fotografija, ali samo ta objašnjava šta se zaista događalo u tim momentima. Mnogo puta su me, kada bi mi tražili autogram, molili da se potpišem baš na toj fotografiji. Uvek sam odbijala, i uvek ću odbijati. Sa tim ne želim da imam ništa. Takođe, odbijam i iz poštovanja prema Džejn, koja više nije sa nama" rekla je Sofija.

Inače, Džejn Mensfild tragično je preminula u 34. godini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs