pogledajte

ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ PRAVA JE SLIKA I PRILIKA SVOJE MAJKE: Osim glumačkog talenta od nje je nasledila i LEPOTU

Čerka proslavljene glumice Snežane Savić takođe se bavi javnim poslom, a osim velikog talenta od majke je nasledila i lepotu.

Star look
17:43h Autor:
ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ PRAVA JE SLIKA I PRILIKA SVOJE MAJKE: Osim glumačkog talenta od nje je nasledila i LEPOTU
Snežana Savić, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Snežana Savić već dgodinama osvaja srca publike kraj malih ekrana. Osim velikog glumačkog talenta, Snežana je pokazala da ima raskošan glas, te se uz glumu bavila i pevanjem.

Glumica je važila za jednu od najlepših na ovim prostorima, mamila je muške uzdahe, a o privatnom životu malo je govorila. Poznato je da je bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, sa kojim je 1980. godine dobila ćerku Anitu.

Anita je danas takođe poznata javnosti, a osim lepote, na majku je nasledila talenat za glumu pa smo imali priliku da je vidimo u raznim glumačkim ulogama.

Snežanina mezimica veoma je talentovana ali i obrazovana, a stekla je diplomu Fakulteta političkih nauka, a svoju karijeru gradila je u glumačkim vodama. Dok je bila devojčica, Anita je bila sačuvana od očiju javnosti budući da je njena majka u to vreme bila na vrhuncu svoje karijere.

Anitu smo imali prilike da vidimo u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", a danas se uspešno bavi i novinarstvom budući da se za to i školovala. Anita je sa petnaest godina debitovala u filmu "Treća sreća", potom u još nekoliko filmova, a nakon toga se posvetila odgajanju ćerke Nine, pri čemu joj je velika podrška bila majka Snežana.

Nesmunjivo je da je Anita prava slika i prilika svoje majke Snežane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs