ČUVENI ČENDLER BIO JE U PAKLU ZAVISNOSTI, A NJEGOV IZGLED JE ZABRINJAVAO MNOGE: Sada deluje kao potpuno drugi čovek

Zvezda "Prijatelja" Metju Peri u najnovijem intervjuu je otkrio detalje svoje borbe sa drogom, a svi su iznenađeni njegovim novim izgledom

Star look
17:33h Autor:
ČUVENI ČENDLER BIO JE U PAKLU ZAVISNOSTI, A NJEGOV IZGLED JE ZABRINJAVAO MNOGE: Sada deluje kao potpuno drugi čovek
Kako danas izgleda Čendler iz serije Prijatelji, Foto: Profimedia

Glumac Metju Peri stekao je svetsku popularnost 90-ih godina nakon što je u kultnoj seriji "Prijatelji" glumeo Čendlera Binga.

Godinama nakon završetka poslednje sezone isplivala je informacija da se čuveni Čendler godinama bori sa depresijom i porocima. Naime, pritisak velike popularnosti nije mogao da podnese, pa se okrenuo alkoholu i opijatima.

Često su u javnost dospevale njegove fotografije na kojima je glumac izgledao zapušteno i gotovo neprepoznatljivo.

1 / 9 Foto: Profimedia

Metju je ranije javno priznao kako se zbog posledica teških zavisnosti uopšte ne seća nekih delova sa seta serije koja mu je donela svetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina.

Metju Peri slavu je stekao u popularnoj seriji Prijatelji
Metju Peri slavu je stekao u popularnoj seriji Prijatelji foto: Profimedia

Ipak, sada se čini da je uspeo da izađe iz tog začaranog kruga, a sada je u ekskluzivnom intervjuu za magazin "People" otkrio detalje svoje borbe, a mnogi su primetili da nikad bolje nije izgledao.

"Želeo sam da podelim kada sam bio siguran da ponovo ne ulazim u mračnu stranu svega. Morao sam da sačekam dok ne budem u potpunosti trezan i daleko od aktivne bolesti alkoholizma i zavisnosti. Glavna stvar je bila da sam bio prilično siguran da će to pomoći ljudima", otkrio je Metju za "People".

Govorio je o tome kako je nakon što je saznao da je dobio ulogu Čendelra njegova zavisnost počela da uzima maha, ali je to nekako uspevao da kontroliše.

"Mogao sam da se nosim sa tim, na neki način, ali do svoje 34. godine bio sam zaista ukorenjen u mnogo nevolja. Bilo je godina u kojima sam bio trezan za to vreme. Deveta sezona serije je bila godina u kojoj sam bio trezan sve vreme. I pogodite za koju sam sezonu nominovan za najboljeg glumca? Mislio sam, "To bi trebalo da mi nešto govori", otvoren je bio Peri.

Metju Peri najpoznatiji je po ulotu Ćendlera Binga
Metju Peri najpoznatiji je po ulotu Ćendlera Bingafoto: Profimedia

Jednom prilikom je čak bio na ivici smrti, boreći se sa gastrointestinalne perforacije izazvane prekomernom konzumacijom opijata. Glumac je bio u bolnici nedeljama, nakon što mu je usled velike konzumacije narkotika puklo slepo crevo. Kako je otkrio dve nedelje je bio u komi, a celokupan oporavak je trajao skoro pola godine.

"Lekari su mojoj porodici rekli da imam 2 procenta šanse da živim", rekao je Metju.

"Nisam znao kako da stanem. Da mi policija dođe kući i kaže: "Ako večeras popiješ, odvešćemo te u zatvor", počeo bih da se pakujem. Nisam mogao da prestanem jer bolest i zavisnost napreduju, postaje sve gore i gore kako stariš. Sada sam prilično zdrav", zaključio je slavni glumac.

Metju Peri izborio se sa zavisnošću
Metju Peri izborio se sa zavisnošćufoto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs