ŠTA VI MISLITE?

BRED PITU PORUČUJU DA HITNO PROMENI STILISTU: Pojavio se na crvenom tepihu, sa njegovih nogu niko nije skidao pogled

Bred Pit se pojavio na Filmskom festivalu u Veneciji u potpuno neočekivanom modnom izdanju - ponovo!

Star look
16:05h
BRED PITU PORUČUJU DA HITNO PROMENI STILISTU: Pojavio se na crvenom tepihu, sa njegovih nogu niko nije skidao pogled
Bred Pit, Foto: Profimedia

Kako Filmski festival u Veneciji da prođe bez najpoželjnijeg holivudskog glumca, Breda Pita? Nikako. Kada se pojavio na premijeri filma o Merilin Monro, "Blonde", u društvu prelepe Ane de Armas koja je ujedno i glavna glumica ovog filmskog ostvarenja, napravio je pometnju na crvenom tepihu.

Bred Pit
foto: Profimedia

Sve vreme su se smeškali i lepo zabavljali do su pozdravljali publiku. Jedan od najlepših glumaca ikada, koji već uveliko gazi šestu deceniju života, prošetao je crvenim tepihom u crnom smokingu. Ono što je svima skrenulo pažnju ja standardni stajling za ovakve prilike su bile "pantalone" koje neodoljivo podsećaju na trenerku dok je na nogama imao klasične crno-bele patike poznatog sportskog brenda.

Bred Pit
foto: Profimedia

Prema rečima kritičara, Bred je napravio totalni modni promašaj, ali je činjenica da je sa lakoćom izneo ovu ležernu kombinaciju, poput one na premijeri filma "Bullet Train" u Berlinu, kada se pojavio u suknji. Ipak, čak ni suknja, pa ni "trenerka" nisu učinile da bude manje poželjan.

Mnoge žene mi dalje smatraju da je seksi i da na sebe može da stavi i čak ako želi!

Bred Pit
foto: Profimedia

S druge strane, Ana de Armas blistala u svetlo roze haljini. Lepršavi materijal do poda i ogrlica u obliku anđeoskih krila isticali su njenu ženstvenost, tako da ni duboki dekolte nije odavao utisak vulgarnosti.

Pogledajte još fotografija Breda Pita u našoj galeriji ispod:

1 / 17 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs